24.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleSchimbare radicală la Steaua: Ce decizie a luat Becali în privința lui...

Schimbare radicală la Steaua: Ce decizie a luat Becali în privința lui Rădoi

Gigi Becali, finanțatorul clubului FC Steaua, vrea un nou început pentru roș-albaștri și este dispus să ia o decizie fără precedent în ceea ce îl privește pe noul tehnician, Mirel Rădoi. Becali este hotărât să-i dea acestuia mână liberă.

“Cu Mirel o să fie altfel, el o să dețină controlul 90% și eu 10%. Până acum era 50-50. Avem oricum o echipa mai tare decât cea de acum 10 ani, decât Steaua eurofantastică! Câștigăm campionatul lejer, la 15-20 de puncte”, a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.

Citește și Liga Campionilor: “Meciul cu Steaua, cel mai important din istorie!” Reacția slovacilor când aud de Steaua

Becali a spus că a discutat cu Rădoi pentru aducerea unui nou atacant, un vârf care să marcheze ușor goluri. Patronul Stelei nu este interesat de ce transferuri fac rivalele la titlu, cum ar fi Astra sau ASA Târgu Mureș, deoarece el crede că echipa sa se va impune fără probleme dacă îi va da libertate lui Rădoi. Până acum Steaua nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară, valoarea jucătorilor aduși sau a celor urmăriți fiind cu mult mai mică față de cea a grupului de fotbaliști care a părăsit clubul.

Decizia lui Becali nu este una surprinzătoare în condițiile în care el are o relație foarte bună fostul jucător al Stelei. De altfel Rădoi este considerat unul dintre oamenii de bază a lui Becali în Dosarul Valiza.

Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Costel Gâlcă pe banca tehnică a Stelei, cu toate că fostul antrenor a câștigat toate cele trei trofee puse în joc, eșuând doar pe plan european (nu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor și nu a trecut de grupele Ligii Europa).

Citește și Meci dezastruos pentru Rădoi. Steaua, învinsă de o echipă de liga a doua din Austria

 

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre posibilitatea ca Rusia să atace România: “Suntem pregătiți”

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, într-o declarație sâmbătă, că România este o țară sigură și că nu există motive de îngrijorare în ceea ce...

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...

Consiliul Concurenței dorește o liberalizare a pieței de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă