21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleSpectacol pe Anfield Road: Liverpool a trecut de Middlesbrough după 30 de...

Spectacol pe Anfield Road: Liverpool a trecut de Middlesbrough după 30 de penalty-uri

Cupa Ligii dn Anglia a oferit un nou spectacol pentru fani, după ce Liverpool a învins-o pe Middlesbrough cu scorul de 2-2, 14-13 la penalty-uri. "Cormoranii" s-au impus la capătul a nu mai puțin de 30 de lovituri de departajare executate.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost de 1-1. Rossiter deschidea scorul în minutul 10 pentru Liverpool, după care tabela a rămas neschimbat până în minutul 63, atunci când Reach a readus egalitatea. Prelungirile nu au reușit decât să adauge din nou câte un gol pe tabelă în dreptul fiecărei echipe. Mai întâi a fost golul lui Suso '109, când Liverpool a trecut din nou în avantaj, după care Bamford și-a menținut echipa în joc prin golul marcat în ultimele secunde ale prelungirilor.

Meciul părea unul dramatic pentru Liverpool, fanii săi fiind demoralizați de golul primit în ultimul minut. Totuși echipa lui Brendan Rodgers a fost o nucă prea tare de spart pentru Middlesbrough, fosta adversară a Stelei din semifinalele Cupei UEFA.

Partida a fost tranșată abia după ce au fost executate 30 de lovituri de departajare, într-un final diferența fiind făcută de Suso (Liverpool), care a marcat și Adomah (Middlesbrough), care a ratat.

Partida a fost una a surprizelor, printre acestea numărându-se și debutul fulminant al tânărului de doar 17 ani, Jordan Rossiter, cel care a deschis scorul pentru Liverpool.

După această victorie Liverpool va evolua în optimile Cupei Ligii.

Cele mai citite

Mii de persoane protestează împotriva lui Vitkor Orban din Ungaria

Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naționalist Viktor Orban, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare și locale...

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă