19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleSteaua - ASA Târgu Mureș: Avancronica unui duel al surprizelor. Totul despre...

Steaua – ASA Târgu Mureș: Avancronica unui duel al surprizelor. Totul despre Supercupa României 2015

Supercupa României 2015 se anunță un duel în care aparențele pot înșela foarte mult. Fără ca vreuna dintre echipe să fie o favorită clară, mai ales după schimbările din pauza de vară, meciul Steaua – ASA Târgu Mureș se anunță unul spectaculos mai ales prin duelul antrenorilor.

Steaua și ASA Târgu Mureș se vor întâlni în cea de a 17-a ediție a Supercupei României, având în vedere că de multe ori, mai ales atunci când o echipă a câștigat atât titlul, cât și campionatulo, competiția nu s-a mai desfășurat. Noul regulament prevede ca Supercupa să se dispute indiferent dacă o echipă câștigă ambele trofee interne, însă în acest caz cel de-al doilea club este vicecampioana, după cum s-a întâmplat și în acest sezon.

Urmărește aici Live Text Steaua – ASA Târgu Mureș: ora 21.00, Supercupa României 2015. Duel între Rădoi și Dan Petrescu

Pe hârtie, Steaua este favorita duelului, lucru văzut chiar și la casele de pariuri, acolo unde are cote de aproape două ori mai mici decât ale adversarilor. Cu toate acestea, pe teren, situația ar putea fi una diferită.

Echipa probabilă Steaua: Niţă (nr. 1) – Papp (6) , Tamaş (30), Varela (33), Guilherme (16) – Breeveld (21), Neagu (26) – Stanciu (10), Chipciu (7), Iancu (80) – Ţucudean (29). Rezerve: Cojocaru, Rîpă, Filip, Muniru, Toşca, Tudorie, Mihalcea.

Echipa probabilă ASA: Stăncioiu – Golanski (3), Constantin (23), Bejan (5), Velayos (2) – Mureșan (6), Brandan (8) – Hanca (44), Gorobsov (25), Varga (11) – Axente (20).

Citește și Surpriză la Steaua – ASA Târgu Mureș: Noul echipament al campioanei, prezentat în premieră în Supercupa României

Cu această echipă, primul 11 al Stelei este pe jumătate schimbat față de echipa folosită de Gâlcă în sezonul trecut. Mirel Rădoi, un antrenor aflat la meciul său de debut ca antrenor, până acum antrenând Steaua doar în amicalele acestei veri, va avea o mare provocare, aceea de a-i ține piept unui dintre cei mai talentați și experimentați tehnicieni români, Dan Petrescu.

De cealaltă parte, ASA se confruntă cu mari probleme financiare, după ce DNA i-a pus sechestru pe conturi. Drept urmare unii jucători au renunțat sau se pregătesc să renunțe la contracte, iar Dan Petrescu a anunțat deja că după Supercupă va părăsi clubul, a cărui bancă tehnică a ocupat-o mai puțin de o lună de zile. În această vară au plecat de la ASA jucătorii Maftei, Nicoliţă, Torres, Frăsinescu, Bucșa și Voiculeț, toți importanți în angrenajul echipei.

Astfel nici Steaua nu mai este echipa cu pretenții din sezonul trecut, care rata la limită o calificare în grupele Ligii Campionilor, însă nici ASA nu mai este clubul stabil din 2014. Probleme echipei ardelene pot fi deopotrivă o piatră care să atârne greu, sau elementul surpriză care poate destabiliza meciul.

Meciul Steaua – ASA Târgu Mureș din Supercupa României 2015 se va disputa cu casa închisă, peste 14.000 spectatori fiind așteptați să umple tribunele stadionului Farul din Constanța. Cea mai mare asistență la Supercupă a fost înregistrată în 2001, pe Lia Manoliu din Capitală, când 50.000 de fani au urmărit din tribune meciul Steaua – Dinamo, scor final 2-1.

Central al partidei a fost delegat arbitrul Radu Petrescu, 32 ani, care din 2007 a promovat în Liga I, iar din 2012 a primit verde pentru meciuri internaționale.

Steaua a disputat 10 din cele 16 finale care au avut loc până în 2015, câștigând 6 dintre ele, în timp ce pentru ASA Târgu Mureș prezența în Supercupa României este o experiență nouă.

Steaua a primit de la casele de pariuri cote de sub 2.00 pentru victorie, în timp ce ASA are cote de peste 3.60, în timp ce un egal este cotat cu circa 3.50, acestea fiind valabile pentru timpul regulamentar de joc.

Urmăritoarea Stelei din sezonul trecut, ASA Târgu Mureș s-ar putea afla la ultima sa șansă de a mai cuceri vreun trofeu, în condițiile în care viitorul clubului a devenit incert, în urma anchetei DNA.

Citește și Dan Petrescu: Plec de la ASA Târgu Mureș după Supercupa României

Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă