16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleSupercupa României 2015 Steaua - ASA Târgu Mureș. Reacția lui Rădoi înaintea...

Supercupa României 2015 Steaua – ASA Târgu Mureș. Reacția lui Rădoi înaintea primul său meci oficial

Fostul internațional român Mirel Rădoi, antrenor al echipei Steaua, spune înaintea primul său meci oficial că are oarecare emoții. El se va confrunta cu Dan Petrescu, antrenorul ASA Târgu Mureș, miercuri, în Supercupa României 2015.

“Este un meci important pentru ambele echipe, este un meci cu un trofeu pe masă, o singură partidă. Am oarecare emoţii, dar cred eu că este normal în acest moment. Important este ce va arăta echipa pe teren şi mai puţin sentimentele pe care le voi simţi eu. Cred că pentru mine personal ar fi foarte important, dar mult mai important va fi pentru jucători şi pentru club să obţinem acest trofeu. Dacă ne uităm la cele trei trofee câştigate sezonul trecut, plecăm cu prima şansă, dar este un singur meci şi se poate întâmpla orice, iar noi trebuie să fim pregătiţi”, a spus Rădoi, conform Mediafax.

Urmărește aici Live Text Steaua – ASA Târgu Mureș: ora 21.00, Supercupa României 2015. Duel între Rădoi și Dan Petrescu

Tehnicianul nu crede că jucătorii echipei ASA Târgu Mureş vor fi afectaţi la această partidă de problemele financiare din cadrul clubului lor. “Le-am explicat jucătorilor să nu ne culcăm pe o ureche, pentru că majoritatea fotbaliştilor este cu experienţă şi atunci, idiferent care este situaţia în care se află ei, o pot lua ca pe o motivare în plus şi atunci va trebui să-i tratăm foarte serios”, a spus el.

În ceea ce-i priveşte pe jucătorii Felipe Teixeira şi Jugurtha Hamroun, pe care îi doreşte, dar ale căror transferuri la Steaua sunt în impas, Rădoi a afirmat că nu a mai ţinut legătura cu conducerea clubului în acest sens, pentru a se concentra asupra Supercupei României. “Vorbim doar de ce avem în curtea noastră, sunt jucători interesanţi pe care îi dorim, însă la momentul actual vorbim doar de cei care sunt cu noi, iar cei care sunt cu noi sunt foarte buni. În ultimele ore am evitat să mai discut cu cei din club pentru că ne axăm pe această partidă foarte importantă. În acest moment, din câte ştiu eu, nu a sosit vreo ofertă pe adresa clubului pentru un vreun alt jucător, inclusiv Breeveld”, a afirmat Mirel Rădoi.

Citește și Dan Petrescu: Plec de la ASA Târgu Mureș după Supercupa României

Întrebat dacă şi-ar dori să aducă la Steaua jucători de la ASA Târgu Mureş, profitând de situaţia de la gruparea ardeleană, Rădoi a răspuns: “În acest moment, chiar dacă ne-ar interesa, cred că nu ar fi politicos să vorbim. Mâine avem meci şi nu ar fi respectuos din partea noastră să spunem că ne-ar interesa vreun jucător.”

După plecarea mijlocaşului Cristain Tănase în China, Steaua nu rămâne fără lider în vestiar, locul căpitanului putând fi luat de Fernando Varela, Nicoale Stanciu, Alexandru Chipciu şi Gabriel Tamaş, spune antrenorul. “Sunt mai mulţi jucători care pot prelua nu numai poziţia lui Tănase în teren, ci şi poziţia lui în vestiar. Varela, Stanciu, Chipciu, Gabi Tamaş sunt jucători cu personalitate şi care pot suplini lipsa lui în vestiar. Pe teren o să fie ceva mai greu, pentru că era un jucător foarte bun şi va trebui să căutăm soluţii pentru înlocuirea lui”, a explicat el.

Mirel Rădoi consideră că neînţelegerile dintre clubul de fotbal şi cel sportiv al armatei privind marca Steaua nu ar trebui să-i afecteze pe jucătorii săi. “Este o situaţie care nu este foarte plăcută pentru noi, dar aceşti băieţi reprezintă pentru mine Steaua. Acest scandal şi această polemică care se duce între club şi armată nu ar trebui să ne privească pe noi. Important este ce vom lăsa în urmă şi ce vom arăta mâine seară”, a adăugat Rădoi.

Supercupa României, dintre formaţiile FC Steaua Bucureşti, echipa campioană, şi ASA Târgu Mureş, ocupanta locului secund în ediţia trecută a Ligii I, se va disputa miercuri, pe stadionul Farul din Constanţa, de la ora 21.00.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă