21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleSuporteri de lux pentru Mexic la CM din Brazilia

Suporteri de lux pentru Mexic la CM din Brazilia

Suporterii mexicani cu dare de mână se vor caza pe un vas de croazieră ancorat în portul Recife, capitala statului Pernambuco.

Este vorba despre aproximativ 3500 de suporteri care, conform autorităților locale, vor ajunge la Recife cu un avion şi, din 11 iunie, se vor caza pe vasul de croazieră.

Ambarcaţiunea a plecat de la Miami pe 19 mai şi va ajunge în portul brazilian pe 10 iunie. După această dată va deveni hotel plutitor pentru cazarea mexicanilor, scrie Agerpres. Inediat cazare a mexicanilor le vine ca o mănuşă fanilor. Echipa  lor joacă meciurile din Grupa A la Natal- meciul cu Camerun, din 13 iunie, Fortaleza- partida cu Brazilia, din 17 iunie şi Recife- întâlnirea cu Croaţia, din 23 iunie.

Primăria din Recife precizează că unitatea de cazare alternativă face parte din noua infrastructură a zonei terminalului portuar turistic , a costat 12,7 milioane de dolari şi a fost inaugurată în luna octombrie a anului trecut.

Gradul de ocupare a hotelurilor din zonă este de peste 80 la sută, iar autorităţile locale spun că va creşte odată cu începerea turneului final.

 

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...

Cutii de carton cu 1, 2 sau 3 pereți: ce alegi pentru afacerea ta?

Afacerea ta va avea doar de câștigat dacă alegi cutiile de carton potrivite produselor pe care le comercializezi. Poate te întrebi care este legătură....
Ultima oră
Pe aceeași temă