16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Meci demn de Cascadorii Râsului în Armenia. Atacantul dorit de Steaua...

VIDEO. Meci demn de Cascadorii Râsului în Armenia. Atacantul dorit de Steaua a dat lovitura pe final

Jean-Jacques Bougouhi, ivorianul armenilor de la Shirak, a avut parte de un meci de “Cascadorii Râsului”, împotriva celor de la Gandzasar, după ce ambele echipe au înscris câte un gol din fair-play.

Bougouhi, care ar putea ajunge la Steaua, a marcat singurul gol autentic din această partidă, rezolvând meciul pentru echipa sa. Însă până la reușita sa meciul a fost un adevărat fiasco.

Scorul a fost deschis la o fază în care oaspeții, Gandzasar, a deschis scorul din greșeală. Un jucător al lui Gandzasar a vrut să-i dea balonul portarului advers, în semn de fair-play. El a șutat din apropiere de linia de la centrul terenului, însă balonul portarul lui Shirak a ieșit mult din poartă și în loc să prindă balonul a fost lobat de aceasta.

La câteva minute, după ce jucătorii celor două echipe au fost la un pas de a se încăiera, portarul lui Gandzasar a echilibrat situația dându-și un autogol, în spiritul fair-play-ului.

Cu scorul de 1-1 partida a fost tranșată abia în ultimele 10 minute. Bougouhi a marcat în minutul 82, iar echipa sa s-a impus cu scorul de 2-1.

Atacantul celor de la Shirak este aproape de un transfer la Steaua, el fiind dorit de Mirel Rădoi. 

Citește și Liga Campionilor: Steaua vrea un miracol în infernul de la Belgrad

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Armata israeliană a început bombardamente asupra estului orașului Rafah

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar...

Jaqueline Cristian, la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roma

Jaqueline Cristian este la un singur meci de calificarea pe tabloul principal al Mastersului de la Roma, după ce a învins-o în prima rundă...
Ultima oră
Pe aceeași temă