30 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăSportUPDATE. Întâlnire Ponta-Iohannis, sâmbătă. Ponta: ”Nu ați avut știre, ghinion!”

UPDATE. Întâlnire Ponta-Iohannis, sâmbătă. Ponta: ”Nu ați avut știre, ghinion!”

UPDATE: Premierul Victor Ponta a dorit să îl salute, sâmbătă, pe preşedintele Klaus Iohannis, la finalul recepţiei de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, relatează Mediafax. 

La finalul recepţiei, premierul Victor Ponta s-a apropiat de preşedinte, care făcea fotografii cu invitaţii, pentru a-l saluta înainte de a pleca.

Citește și: FOTO. Mesajul președintelui Iohannis de Ziua Europei. Care sunt prioritățile României în UE

”Domnule preşedinte, fără fotografii”, a spus premierul, adăugând: ”M-am băgat în faţă”.

”Nu ştiam de ce stau fetele aici, probabil au simţit”, a râs preşedintele Iohannis, despre prezenţa jurnalistelor în jurul lor.

Citește și: Ponta îi dă replica lui Iohannis: ”Mi se mai întâmplă să merg de capul meu”

”Mulţumesc că aţi venit, vă doresc numai bine”, i-a transmis şeful statului premierului Victor Ponta, cu care a dat mâna.

Premierul Ponta s-a întorc către presă şi a spus: ”Nu aţi avut ştire, ghinion!”, înainte de a pleca de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la sosirea în ţară, după o deplasare în Polonia, modul în care Guvernul a gestionat procesul de implementare al cardului de sănătate, el menţionând că am văzut mii de oameni care stau la cozi şi că este “un scandal public”.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Târgovişte, răspunzând unei întrebări, că peste o oră se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Întrebat de jurnalişti dacă se va întâlni cu şeful statului, Victor Ponta a spus răspuns afirmativ.

Citește și: Ponta îi dă replica lui Iohannis: ”Mi se mai întâmplă să merg de capul meu”

”Mă voi întâlni peste o oră, la Cotroceni. Dacă dumneavoastră speraţi să ne întoarcem la vremurile lui Băsescu, cu ceartă în public, nu se va întâmpla”, a spus premierul.

Victor Ponta a participat, sâmbătă, la Târgovişte, la evenimentul ”1.000 de noi activişti PES pentru o stângă europeană”.

Preşedintele Klaus Iohannis va oferi, sâmbătă, de la ora 13.00, o recepţie prilejuită de Ziua Europei.

 

 

Cele mai citite

Ziua alegerilor, duminică, 9 iunie, reprezintă în calendarul ortodox “Vindecarea orbului din naștere”

Ziua de duminică, 9 iunie 2024, este marcată în calendarul ortodox drept "Duminica a VI-a după Paști. Vindecarea orbului din naștere". După cum se știe,...

Mehmet Topal, viitorul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești. A semnat pe doi ani

Mehmet Topal, fost fotbalist turc, a semnat cu Petrolul Ploiești. Noul tehnician al grupării a oferit și primele declarații. Serhan Çetinsaya şi Sertaç Güven...

Liderul SUA, Joe Biden, ajunge în Europa și se întâlnește cu președintele Macron

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, ajunge în Franța și se va întâlni cu președintele Emmanuel Macron. Vizita liderului SUA este extrem de importantă în condițiile...
Ultima oră
Pe aceeași temă