14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportJuventus a decis. Ronaldo nu va fi penalizat

Juventus a decis. Ronaldo nu va fi penalizat

Superstarul portughez a fost schimbat de Sarri în minutul 55 al partidei cu AC Milan. Camerele de filmat l-au surprins pe Ronaldo cum adresează câteva cuvinte în direcţia băncii de rezerve a torinezilor, plin de supărare, înainte de a pleca direct la vestiare, după ce a fost schimbat cu argentinianul Paulo Dybala. Potrivit postului Sky Italia, Ronaldo a părăsit apoi arena din Milano cu câteva minute înaintea fluierului final.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost extrem de diplomat şi a dat de înţeles că starul are probleme la genunchi care i-au afectat evoluţiile din teren. Chiar dacă gurile rele au vorbit de o ruptură iremediabilă, Cristiano Ronaldo a domolit spiritele cu o postare pe Instagram. „Un meci dificil, o victorie importantă”, a fost mesajul portughezului.

În pofida tuturor evidențelor, oficialii lui Juventus au hotărât să nu-l sancționeze financiar pe CR7, chiar dacă Pavel Nedved, vicepreşedintele clubului şi un partizan al disciplinei stricte, nu agreează acest tip de comportament.

Mircea Lucescu, cel care a pregătit-o între decembrie 1998 şi martie 1999 pe Inter Milano, la care evolua faimosul atacant brazilian Ronaldo Nazario de Lima, a reacționat. „Sarri a procedat foarte bine, atât în timpul meciului cât şi după. Asta mi-a amintit un episod care mi s-a întâmplat cu celălalt Ronaldo, Il Fenomeno, când o antrenam pe Inter”, a spus Lucescu.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă