13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportCine este Mihaela Virginia Toader, ministrul propus pentru Fondurile Europene

Cine este Mihaela Virginia Toader, ministrul propus pentru Fondurile Europene

Mihaela Virginia Toader a fost propusă de Liviu Dragnea ca ministru delegat pentru Ministerul Fondurilor Europene, în Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

A fost consilier pentru afaceri europene în cadrul Secretariatului General al Guvernului (2003-2008) și director al Direcției de Politici Publice din cadrul aceleiași instituții (2008-2013).

Ea a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității "Nicolae Titulescu" în 2002. În 2005, a absolvit Masterul "Spațiul Public European", din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

În martie 2013, a devenit director la Unitatea de Analiză, Programare și Evaluare în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, potrivit site-ului www.congresuleducatiei.ro.

Conform declarației de avere din iunie 2016, Toader are un teren intravilan cu o suprafață de 1250 mp, din 2008, și o remorcă. Ea are un credit în valoare de 108.000 euro, contractat în 2008, pe o perioadă de 30 de ani. Soțul ei, Gheorghiță Toader, lucrează la Inspectoratul General de Poliție (IGPR). 

Cele mai citite

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...
Ultima oră
Pe aceeași temă