22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportPonta, despre candidatura la prezidenţiale: Decidem după 25 mai, cu speranţa de...

Ponta, despre candidatura la prezidenţiale: Decidem după 25 mai, cu speranţa de a avea din nou USL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că va lua o decizie în privinţa unei candidaturi la alegerile prezidenţiale după 25 mai, cu speranţa de a "avea din nou USL".

"Ştiţi foarte bine – după 25 mai vom decide în cadrul Alianţei, cu speranţa, pe care nu am ascuns-o niciodată, de a avea din nou USL", a răspuns el.

Victor Ponta a precizat că va fi nevoie de un Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat pentru alegerile prezidenţiale.

Întrebat când va fi organizat acest Congres, Ponta a precizat că data stabilită va fi între 25 mai şi 17 septembrie, care este data de depunere a candidaturilor la prezidenţiale.

Ponta a fost întrebat, totodată, dacă menţine şi asumă în integralitate, în acest moment, programul "România corectă", cu care a câştigat preşedinţia PSD în 2010, el răspunzând că va face un raport la următorul Congres al partidului.

Cele mai citite

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă