12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportPonta: Ideea militarilor la Finanţe nu a fost a lui Voiculescu. Dacă...

Ponta: Ideea militarilor la Finanţe nu a fost a lui Voiculescu. Dacă a promovat-o, şi-a luat-o

Premierul Victor Ponta susţine că ideea detaşării personalului militar la Finanţe pentru combaterea evaziunii nu i-a aparţinut lui Voiculescu, dar că acesta “şi-a luat-o” pentru că a promovat-o, şi a explicat că propunerea viza detaşarea din alte ministere a unor oameni neimplicaţi “în lumea” asta, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta susţine că ideea detaşării personalului militar la Finanţe pentru combaterea evaziunii nu i-a aparţinut lui Voiculescu, dar că acesta “şi-a luat-o” pentru că a promovat-o, şi a explicat că propunerea viza detaşarea din alte ministere a unor oameni neimplicaţi “în lumea” asta.

“Am vorbit despre o măsură cred eu foarte bună, la ora actuală la Ministerul Apărării există personal disponibil care poate fi detaşat în interesul serviciului la Ministerul de Finanţe, pentru a putea să punem cât decât stavilă evaziunii fiscale, pentru că marea problemă e controlul. Nu avem suficienţi oameni care să controleze evazioniştii”, susţinea Voiculescu.

“Oamenii din Armată au o statură, au o moralitate, o disciplină a muncii care îi recomandă pentru a fi controlori şi vânători de evazionişti”, spunea Voiculescu.

Citeşte şi: Blaga: Ideea lui Voiculescu privind trecerea unor angajaţi MApN la Fisc este ţicnită

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă