13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportPonta susţine că guvernatorul BNR nu i-a spus că nu e de...

Ponta susţine că guvernatorul BNR nu i-a spus că nu e de acord cu Codul Fiscal

Întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis a spus înainte că nu este de acord cu Codul Fiscal, Ponta a spus, luni, că preşedintele nu i-a spus că nu este de acord cu Codul Fiscal. “Credeţi că mi-a zis în secret şi nu v-am zis dumeavoastră? Nu, n-a zis nimeni că nu-i de acord, toată lumea a fost de acord cu Codul, după aia s-au răzgândit“, a declarat Ponta, citat de Mediafax.

E absolut normal să colaborăm cu preşedintele României, cu domnul Klaus Iohannis, să fac precizarea, nu cu domnul Mihalache“, a adăugat Ponta.

Premierul a mai spus că a discutat “de multe ori” cu guvernatorul BNR înainte de votarea Codului Fiscal în Parlament. Eu cred că e foarte bine că se discută acum despre Codul Fiscal, după ce a fost aprobat. Ideal ar fi fost să se discute sau cei care aveau păreri negative să le spună înainte, dar având în vedere că Parlamentul le discută, e foarte bine“, a declarat Ponta.

Referitor la propunerea PNL de organizare a unor consultări şi semnarea unui acord politic pe tema Codului Fiscal, premierul a spus: “am fost încântat să văd că doamna Gorghiu, în afară de a-mi cere demisia, mai ştie şi alte cuvinte în limba română. E foarte bine. Dialogul întotdeauna e foarte bun”.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă