18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFOTO + VIDEO. Președintele Klaus Iohannis a încercat să discute cu protestatarii...

FOTO + VIDEO. Președintele Klaus Iohannis a încercat să discute cu protestatarii de la Cotroceni. Bătrânii l-au înjurat și au refuzat orice dialog cu șeful statului

Președintele Klaus Iohannis a ieșit în fața Palatului Cotroceni, în seara de miercuri, și a încercat să vorbească cu protestatarii ce se strâng acolo de mai multe zile și îi contestă președinția. Șeful statului a încercat să vorbească cu persoanele aflate la protest, dar nu a reușit să facă acest lucru, din cauza huiduielor și a înjurăturilor pe care le primea.

Cei din stradă l-au huiduit pe președinte, chiar dacă acesta încerca să vorbească cu ei. Pentru a fi ferit de incidente violente, Iohannis a fost însoțit de polițiști, de jandarmi, dar și de către angajații SRI.

În timp ce mulți dintre protestatari îl înjurau pe președinte, Iohannis i-a întrebat “cu ce poate să le facă viața mai ușoară și cu ce poate să-i ajute.”

Dar nu a reușit să se facă înțeles, cei din stradă țipând și făcând scandal în continuare.

Klaus Iohannis a decis să plece din zona respectivă, nereușind să păstreze un dialog civilizat cu cei ieșiți în stradă. Astfel, președintele a ales să se ducă la un alt grup de protestatari, dar din nou, el nu a reușit să se înțeleagă cu aceștia, din cauza faptului că oamenii din stradă îl huiduiau.

Din cauza frigului ce s-a înregistrat miercuri, Administrația Prezidențială a decis să trimită ceai contestatarilor ce au ieșit în stradă, în fața Palatului Cotroceni, pentru a protesta împotriva președinției. Cu toate astea, cei din stradă au refuzat ceaiul cald. 


Miercuri este a patra zi de când se organizează proteste în fața Palatului Cotroceni, în fiecare zi, peste 1000 de persoane ieșind în stradă pentru a-l contesta pe președinte și pentru a susține Guvernul Grindeanu.

Trebuie menționat faptul că, în cursul serilor trecute, manifestanții au susținut că șeful statului ar trebui să vorbească și cu ei, așa cum a vorbit cu protestatarii din Piața Universității.

Cele mai citite

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Schimbări importante în Cehia pentru cuplurile de același sex

Începând cu anul viitor, cuplurile de același sex din Republica Cehă vor beneficia de majoritatea drepturilor acordate persoanelor căsătorite, cu excepția dreptului la căsătorie,...

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...
Ultima oră
Pe aceeași temă