14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminată de Bouchard, după un meci strâns....

VIDEO. Australian Open 2015. Begu, eliminată de Bouchard, după un meci strâns. Cea mai bună performanță din carieră

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a fost eliminată, în optimile turneului de Grand Slam australian, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numărul 7, scor 1-6, 7-5, 2-6.

Partida a fost una strânsă, românca arătându-și din nou calitățile, care ar putea propulsa până pe locul 34 mondila, la finalul acestui turneu. Begu a pierdut primul set după 29 de minute, în al doilea s-a impus în 61 de minute, iar pe al treilea l-a pierdut după 36 de minute. Românca a fost singura jucătoare care i-a smuls un set canadiencei în cadrul acestui turneu.

Prezenţa în optimi la Australian Open a reprezentat cea mai bună performanţă din cariera româncei.

Sportiva de 24 de ani va primi 240 de puncte puncte WTA şi un premiu de 175.000 de dolari australieni (123.500 de euro) pentru evoluțiile sale la Australian Open 2015.

În sferturi, Bouchard va juca în compania Mariei Şarapova, cap de serie numărul 2, care a trecut de Shuai Peng, a 21-a favorită.

Citește și Live Text Halep – Wickmayer: ora 10.00. În optimi, la Melbourne, în fața unei cunoștințe vechi

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă