13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAustralian Open 2015. Reacția Simonei Halep după calificarea în optimi. Ce spune...

Australian Open 2015. Reacția Simonei Halep după calificarea în optimi. Ce spune de eliminarea lui Federer

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numărul 3, a spus că va întâlni din nou o adversară dificilă, în optimi, după meciul greu pe care l-a avut cu Mattek-Sands. Românca a mai spus că a surprins-o eliminarea prematură a lui Roger Federer, de pe tabloul de la masculin.

Simona Halep a vorbit într-un interviu, pentru site-ul WTA, despre adversarele sale de la acest turneu, dar și despre șocul care a avut loc, vineri, pe tabloul de la masculin. Românca s-a declarat surprinsă de eliminarea numărului 2 mondial, la masculin. "Îmi pare rău că a pierdut Federer. Îmi place mult cum joacă, dar ăsta e tenisul."

Citește și Australian Open 2015. Federer a fost eliminat! Surpriza imensă produsă de Andreas Seppi

Despre partida sa cu Mattek-Sands, românca a spus că se aștepta să fie un meci greu și că s-a simțit obosită mai ales în al doilea set. "A fost un meci dificil. Știam că e o jucătoare puternică, o luptătoare. Condițiile au fost foarte dificile, a fost foarte cald azi. Simt că sunt puțin obosită, dar e bine că am terminat în 2 seturi. Am avut un plan de meci, de dimineață am jucat multe pasinguri… E surprinzător, pentru că e una dintre puținele fete care vin la fileu. M-am mișcat bine, dar când e foarte cald simți că tot corpul tău pierde din enegrie."

"M-am simțit obosită în setul al doilea. E și tensiune, îți consumă mai multă energie. Nu pot spune că nu sunt obișnuită cu presiunea. Sunt una dintre favorite, iar asta îmi dă încredere. Încerc să fiu cât mai bună în fiecare meci. Mă voi odihni ca să fiu pregatită pentru următorul meci. Eu sunt mereu concentrată, vreau să câștig fiecare punct și fiecare meci, în două seturi."

Despre viitoarea sa adversară din optimi, Yanina Wickmayer (Belgia), 80 WTA, că este de asemenea o adversară dificilă. De altfel cele două se cunosc, având 3 partide disputate, toate câștigate de belgiancă. Totuși ultima întâlnire datează din 2012, când Simona încă nu ajunsese la forma din ultimii doi ani.

Citește și Halep, calificată în optimi după un meci dificil cu Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5

Ea mai spus că merge bine colaborarea cu noua sa echipă și a explicat că și-a dorit în primul rând un tehnician român. "Am vrut un antrenor român, iar pe Högstedt l-am luat pentru că e un nume mare (n.r. fost antrenor al Mariei Șarapova și al chinezoaicei Na Li). Dar după acest turneu voi decide dacă voi mai continua cu el (cu Högstedt) sau nu."

 

Cele mai citite

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...

Clienții români ai armatei private a Lukoil

Rușii de la Lukoil desfășoară în România o ”armată privată” mascată sub forma unei companii de protecție și pază, Traun Guard HMS, fostă...
Ultima oră
Pe aceeași temă