20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCalificări Wimbledon: Cîrstea, în turul al doilea. Patricia Țig părăsește turneul

Calificări Wimbledon: Cîrstea, în turul al doilea. Patricia Țig părăsește turneul

Sorana Cîrstea, locul 187 WTA, s-a calificat în turul al doilea al calificărilor, la Wimbledon,  după ce a trecut de Naomi Osaka, din Japonia, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-4. O altă româncă, Patricia Țig, a fost prima care a părăsit turneul.

Cîrstea a avut nevoie de o oră şi 43 de minute pentru a trece de japoneza de origine haitiană Naomi Osaka, în vârstă de 17 ani, poziţia 166 în ierarhia mondială, conform Mediafax.

Citește și Exclusiv. La antrenamente cu Andreea Mitu, înaintea Wimbledon 2015. “Agresiv, tare și pe linie!”

În turul doi, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Sachia Vickery (SUA), cap de serie numărul 4 în calificări şi locul 112 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-0, 6-1, de Nigina Abduraimova (Uzbekistan), poziţia 186 în clasamentul mondial. Cîrstea (25 de ani) şi Vickery (20 de ani) nu s-au mai întâlnit.

Calificarea în al doilea tur preliminar este recompensată la Wimbledon cu un premiu în valoare de 7.250 de lire sterline (aproximativ 10.000 de euro).

Patricia Ţig este prima româncă eliminată din turneu, după ce a fost învinsă, în runda inaugurală a calificărilor, cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, de Eliţa Kostova (Bulgaria), 176 WTA, după două ore şi şapte minute.

Citește și Exclusiv. La antrenamente cu Andreea Mitu, înaintea Wimbledon 2015. “Agresiv, tare și pe linie!”

 

Cele mai citite

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă