17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCampioana la baschet, Asesoft Ploiești, a semnat cu un jucător sârb

Campioana la baschet, Asesoft Ploiești, a semnat cu un jucător sârb

Campioana României la baschet masculin CSU Asesoft Ploiești a transferat un nou jucător, sârbul Stefan Pot, care evoluează în apărare. Contractul va fi valabil trei ani și jumătate.

Oficialii prahoveni au perfectat transferul sârbului Stefan Pot (20 de ani, 1,94 metri) la nici o săptămână de la plecarea fundaşului titular Dee Brown în campionatul bulgar, potrivit Mediafax.

Stefan Pot este vicecampion mondial de juniori cu naţionala Serbiei, în 2013, şi medaliat cu bronz la CE under 20, din 2014.

Înaintea sosirii la Ploieşti, Pot a jucat timp de trei sezoane la KK Vojvodina Novi Sad, în acest sezon bifând medii de 15,1 puncte, 5,9 recupeări şi 5.9 pase decisive pe meci în tricoul echipei aflate pe locul secund în prima ligă sârbă.

Stefan Pot va sosi la Ploieşti în cursul zilei de marţi, fiind posibil să debuteze într-un meci de gală, miercuri, de la 19.30, cu deţinătoarea Eurocup, Valencia Basket, pe care prahovenii au învins-o săptămâna trecută în grupa N din 16-ile competiţiei.

Cele mai citite

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă