17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCare a fost reacţia Simonei Halep, după tragerea la sorţi a meciurilor...

Care a fost reacţia Simonei Halep, după tragerea la sorţi a meciurilor din Fed Cup

Simona Halep a declarat, vineri, după tragerea la sorţi a meciurilor din întâlnirea cu Spania, pentru primul tur al Grupei Mondiale II, că este mai bine pentru ea că va juca în primul meci, deoarece nu va trebui să aştepte, informează Mediafax.

"E mai bine aşa, pentru că voi intra mai repede pe teren şi nu voi sta prea mult să mă gândesc la meci. Sunt pregătită să joc cel mai bun tenis al meu şi sper să fiu şi susţinută din tribune", a spus Halep.

Citeşte şi: Fed Cup Galați: S-au tras la sorți partidele. Record negativ pentru Halep și Begu cu spanioloaicele

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, sâmbătă, la oara 13:00, împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România – Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, conform tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Galaţi.

Citeşte şi: Iohannis va participa, sâmbătă, la meciul Simonei Halep din Cupa Federației

Tot sâmbătă se va disputa meciul Irina-Camelia Begu (34 WTA) – Garbine Muguruza (24 WTA).

Duminică, de la ora 12.00, sunt programate confruntările de simplu Simona Halep – Garbine Muguruza, Irina-Camelia Begu – Silvia Soler-Espinosa şi meciul de dublu Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu – Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă