12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCel mai bun tenisman al Australiei, denunțat într-un dosar de trafic de...

Cel mai bun tenisman al Australiei, denunțat într-un dosar de trafic de droguri

Bernard Tomic, numărul 35 mondial, cel mai bun jucător de tenis al Australiei, apare într-un dosar de trafic de droguri. El a fost denunțat de o persoană care spune că sportivul s-ar fi lăudat cu un transport de droguri, în valoare de 50.000 dolari.

Adolescenta, citată în acest dosar, susţine că Tomic, în vârstă de 22 de ani, s-a lăudat cu drogurile în timp ce se aflau la un club deţinut de o cunoştinţă de a sportivului, Jamie Pickering, în Surfers Paradise, Queensland, conform Mediafax.

Urmărește aici Live Text. Williams – Niculescu: sâmbătă, la Indian Wells 2015

Potrivit presei australiene, proprietarul clubului este prieten cu Tomic, tenismenul petrecând de mai multe ori şi la alte localuri deţinute de Pickering, Varsity şi Sin City.

Jamie Pickering a declarat pentru Gold Coast Bulletin că în cazul în care Tomic a vorbit despre cocaină cu adolescenta, atunci acesta a glumit, deoarece sportivul “nu ar atinge nimic sau nici măcar nu s-ar apropia”.

Urmărește și Live Text Indian Wells 2015. Halep – Gavrilova: vineri, ora 22.00

Pickering a afirmat că Tomic nu ştia că numele său a fost menţionat la tribunal şi a încercat să îl contacteze pentru a-l informa.

În cazul lui Pickering au fost reţinute patru capete de acuzare, dintre care două se referă la distribuirea de cocaină către minori.

Potrivit sursei citate, tenismenul australian, născut în Germania, nu va fi pus sub acuzare în acest dosar.

Bernard Tomici s-a mutat în Gold Coast (Australia) în 1996 cu familia sa, de origine ex-iugoslavă, atunci când aceasta a emigrat din Germania. În prezent, sportivul trăieşte în Monaco.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1,...

pe Ponta, nu pe poante, ca să defileze frumos pe podiumul electoral

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Capitalei, să nu mai creadă că nu o susține în...
Ultima oră
Pe aceeași temă