12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCine este sportivul anului 2014 în Hunedoara

Cine este sportivul anului 2014 în Hunedoara

Gimnasta Andreea Munteanu, legitimată la Colegiul Naţional Sportiv (CNS) „Cetate" din Deva, a fost declarată, vineri, cel mai bun sportiv al anului 2014 în Hunedoara, de către Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) a judeţului, informează Mediafax.

Andreea Munteanu, componentă a lotului olimpic de gimnastică feminină al României, s-a calificat în 2014 pe locul patru cu echipa României, la Campionatul Mondial de la Nanning, China. Gimnasta a fost campioană europeană cu echipa României la Campionatul European de la Sofia și a fost medaliată cu aur la concursurile internaţionale din Franţa şi din Italia. Munteanu a fost dublă campioană naţională la bârnă şi cu echipa CNS Cetate Deva şi vicecampioană naţională la sol.

Andreea Munteanu este pregătită de antrenorii Adela Popa şi Ioan Coroiu.

Următoarele două poziţii în topul celor mai buni sportivi hunedoreni revin tot unor gimnaste. Locul 2 i-a revenit Ştefaniei Stănilă, iar locul 3, gimnastei Anamaria Ocolişan.

Lider al ierarhiei la discipline neolimpice în judeţul Hunedoara în 2014 este jucătoarea de fotbal-tenis, Anamaria Gherghel, septuplă campioană mondială, cu titluri câştigate la Campionatul Mondial de fotbal-tenis din Cipru.

Gala Sportului Hunedorean, eveniment în cadrul căruia vor fi premiaţi cei mai buni sportivi hunedoreni ai anului 2014, va avea loc la o dată care urmează să fie stabilită de reprezentanții DJTS Hunedoara, după ce se vor consulta cu antrenorii coordonatori ai lotului olimpic de gimnastică feminină al României.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă