15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialDjokovic: "Respect pentru Wawrinka!" Mesajul liderului ATP după pierderea Roland Garros

Djokovic: “Respect pentru Wawrinka!” Mesajul liderului ATP după pierderea Roland Garros

Liderul ATP Novak Djokovici a spus că are un respect enorm pentru Stan Wawrinka, după ce elvețianul l-a învins în finala Roland Garros. Sârbul și-a anunțat participarea și la ediția următoarea, când va lupta din nou pentru titlu.

Djokovici a fost aplaudat îndelung de public la ceremonia de după finală şi a fost vizibil emoţionat. El le-a transmis fanilor că va încerca, la ediția din 2016, să-și treacă în palmares primul său Roland Garros.

“Vreau să îl felicit pe Stan, să îi felicit echipa şi familia. Îmi este greu să vorbesc la cald. Însă în viaţă sunt lucruri mai importante decât victoriile. Cum este respectul. Te respect enorm Stan şi sper că vei continua să joci la fel de bine cum ai făcut-o astăzi (n.r. – duminică)”, i-a transmis Djokovic lui Wawrinka, potrivit Mediafax.

“Vreau să le mulţumesc familiei mele şi stafului meu. Voi continua să încerc să câştig acest trofeu şi voi reveni anul viitor pentru a câştiga turneul”, a mai spus Djokovici.

Citește și Wawrinka, după câștigarea turnelului Roland Garros: Am făcut meciul vieţii mele

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 8, a câştigat turneul de la Roland Garros, obţinând al doilea său trofeu la un Grand Slam după ce l-a învins, duminică, în finală, pe liderul mondial, sârbul Novak Djokovici, scor 4-6, 6-4, 6-3, 6-4.

Djokovici nu a câştigat până în prezent turneul de la Roland Garros. Sârbul a fost finalist şi la ediţiile din 2012 şi 2014.

Citește și Stan Wawrinka, campion la Roland Garros, după un meci fantastic împotriva lui Djokovic

Cele mai citite

Cod galben de furtuni, pentru 24 de județe și Capitală. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă în cursul acestei zile în 24 de...

România – Cehia. Declarațiile selecționerului George Buricea înaintea barajului pentru Cupa Mondială

George Buricea, selecţionerul echipei naţionale de handbal masculin a României, spune că barajul cu Cehia, contând pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025, se...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă