8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, felicitată de Hagi și de Ilie Dumitrescu. "Bravo, Simona! Campioana noastră"...

Halep, felicitată de Hagi și de Ilie Dumitrescu. “Bravo, Simona! Campioana noastră” UPDATE

UPDATE De asemenea un alt fost internațional român a felicitat-o pe Simona Halep. După ce Hagi i-a transmis un mesaj Simonei, pe pagina lui de Facebook, Ilie Dumitrescu a felicitat-o și el, în direct, la un post de televiziune.

“Să poţi ţine un adversar ca Serena şi să nu-i dai nicio şansă să intre în joc înseamnă să ai o forţă mentală şi o mînă cum n-am mai văzut! Îmi doresc foarte mult ca Halep să joace cu Sharapova acum, fiindcă este momentul să demonstreze că este perioada ei acum, că este cea mai bună. Mie mi-a plăcut foarte mult declaraţia ei cum că trebuie să uite cît mai repede ceea ce s-a întîmplat azi!”, a declarat Dumitrescu la Digi Sport.

——

Gheorghe Hagi a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria sa împotriva Serenei Williams, scor 6-0, 6-2, de la Turneul Campioanelor. Fostul Fotbalist i-a transmis jucătoarei de tenis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Hagi a postat pe pagina sa de Facebook, la doar câteva minute de la finalul partidei dintre Halep și Williams, un mesaj în care o numeşte pe Simona "campioana noastră". Mesjul lui Hagi a fost bilingv, în română și engleză, pentru miile de fani din întreaga lume: "Campioana noastră! Bravo, Simona!"; "Way to go, Simona!!! Our champion!"

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams, cu 6-0, 6-2, în cel de-al doilea meci al său la Turneul Campioanelor Singaore. Aceasta a fost cea mai radicală înfrângere din cariera liderului mondial.

Vezi aici desfășurarea Live Text a partidei

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă