14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialHalep: "Am învățat multe de la Williams. Eram copil când câștiga prima...

Halep: “Am învățat multe de la Williams. Eram copil când câștiga prima dată un Grand Slam”

Simona Halep, numărul 3 mondial, a spus după semifinala de la Miami, pe care a pierdut-o în fața Serenei Williams, că o apreciază pe americancă și că a învățat multe lucruri până acum de la liderul mondial.

Drept replică la ce a spus, după meci, Williams despre ea, Simona s-a declarat de asemenea o fană a americancei.

“Sunt o fană a ei de mai mult timp. Am învăţat multe de la ea. Eram copil când ea a câştigat prima dată un Grand Slam şi îmi făcea plăcere să o văd cum juca şi se lupta până la final. Ea continuă să fie şi acum umărul unu şi să câştige trofee, ceea ce este extraordinar. Îi respect cariera şi o respect ca persoană”, a spus Halep.

Citește și Miami 2015: Simona Halep, învinsă de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, după 14 victorii consecutive

Anterior, Williams declarase că este o fană a Simonei Halep, deoarece îi place determinarea româncei și atitudinea acesteia.

Simona Halep, cap de serie numărul 3, a fost eliminată, în semifinalele turneului de la Miami, cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5, de către liderul mondial Serena Williams, după mai bine de două ore de joc. A fost prima înfrângere, pentru româncă, după 14 victorii consecutive.

Citește și Simona Halep a câștigat respectul Serenei Williams. Reacție surprinzătoare a liderului mondial

Meciul dintre cele două a fost apreciat, de către fani, pe rețelele de socializare și chiar de către WTA, ca fiind cea mai bună partidă a anului, în timp ce foste legende ale tenisului vorbesc deja despre nașterea unei rivalități de lungă durată între Halep și Williams.

Cele mai citite

Dănuț Coman, prezentat oficial la FC Argeș! Primele declarații ale noului președinte

Fostul portar Dănuţ Coman a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al echipei de...

DIICOT a reținut două persoane pentru că au vândut diferite cantități de substanțe psihoactive

La data de 28 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Constanța au dispus...

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă