12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Halep: "Am revenit la vechiul meu stil. Sper să joc mai...

VIDEO. Halep: “Am revenit la vechiul meu stil. Sper să joc mai bine pe iarbă” De ce a eșuat pe zgură

Simona Halep este încrezătoare înaintea sezonului de tenis pe iarbă, în care va debuta la Birmingham, turneu de pregătire pentru Wimbledon. Românca spune că a revenit la vechiul ei stil, după eșecurile de pe zgură.

“Am început să joc mai agresiv pe zgură deoarece am avut rezultate bune pe hard și am vrut să mențin acest ritm. Însă nu a funcționat prea bine, astfel că acum am revenit la stilul meu obișniit. Cred că iarba e o suprafață bună pentru mine și sper să am rezultate bune deoarece mă simt comfortabil aici”, a spus Halep, conform site-ului oficial al WTA.

Urmărește aici Live Text Birmingham. Simona Halep – Naomi Broady, de la ora 16.30

Românca spune că nu este tocmai ușor pe iarbă. “E dificil pe iarbă deoarece este atât de diferit. Este o suprafață foarte rapidă și nici mingea nu sare prea mult. Mă simt la fel ca și anul trecut, când am făcut un turneu bun la Wimbledon și mă simt pregătit să mențin mult timp un ritm ridicat pe iarbă.”

Simona nu mai simte nicio presiune atunci când este cap de serie numărul 1, iar acest lucru s-a văzut și în acest an, ea câștigând ambele turnee unde a pornit din această poziție. “Nu simt presiune deoarece sunt obișnuită să fiu principala favorită, așa că nu mă mai gândesc prea mult la acest lucru. Nu simt nicio presiune iar acesta e cel mai bun lucru posibil. Am pierdut în Paris în turul al doilea, iar acest lucru a luat toată presiunea de pe umerii mei. Vreau doar să fiu relaxată pe teren și să joc tenisul de care știu că sunt capabilă“.

Simona Halep a mai spus că după turneul de la Paris și-a luat câteva zile libere pentru a sta alături de familie. “Ca sportiv nu ai prea mult timp liber, astfel că mi-am luat doar câteva zile libere și am plecat în orașul meu natal, Constanța. Nu am pus o rachetă în mână timă de 5-6 zile, doar m-am plimbat în împrejurimile orașului cu prietenii și familia. Uneori ai nevoie de acest lucru. În fiecare săptămână ai un turneu, astfel că de fiecare dată când am șansa îmi place să merg acasă și să iau o pauză de la tenis.

Simona Halep debutează la Birmingham, marți, direct în turul al doilea, unde o va întâlni pe Naomi Broady, care a primit un wild-card.

 

 

Cele mai citite

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă