21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep: "Este prima dată când am astfel de probleme." De ce s-a...

Halep: “Este prima dată când am astfel de probleme.” De ce s-a retras de la Doha

Simona Halep, num[rul 3 mondial, explică de ce s-a retras de la turneul Premier de la Doha, acolo unde a fost campioană anul trecut. Românca a avut niște afecțiuni fizice, pe care nu le-a mai resimțit până acum.

Halep a participat la evenimentul de deschidere al Qatar Open, la Doha, acolo unde a vorbit despre motivele care au făcut-o să se retragă. Ea a spus că, pentru prima dată, s-a accidentat în zona coastelor și că primele dureri le-a resimțit încă de dinaintea turneului de la Dubai, de săptămâna trecută, unde a cucerit titlul.

"Sâmbăta trecută, înaintea turneului, la antrenamente, am simţit o durere puternică la coaste și a devenit foarte dificil să mai joc. Mi-am luat două zile libere și apoi am reînceput să joc, însă nu am fost la capacitate de sută la sută. Am jucat însă pe parcursul săptămânii, iar lucrurile s-au îmbunătățit", a declarat Halep, potrivit menafn.com.

Citește și Simona Halep riscă să piardă din nou locul 3, după turneul de la Doha

Simona spune că durerile au reapărut și sunt mai puternice decât înainte, motiv pentru care a decis să se oprească.

Simona Halep s-a declarat dezamăgită de faptul că nu poate să-şi apere trofeul câştigat anul trecut, dar a precizat că sănătatea ei este foarte importantă în perspectiva următoarelor competiţii.

"E întotdeauna dificil când trebuie să te retragi din cauza durerilor și nu este deloc plăcut. Însă trebuie să am grijă de corpul meu și să mă pregătesc pentru următoarele mele turnee", a mai spus românca. 

Viitoarea competiţie la care va participaSimona va fi Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, programat între 11 şi 22 martie, acolo unde are de apărat multe puncte după ce anul trecut a ajuns până în semifinale.

Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Mamele cu copii ar putea ieși mai devreme la pensie

Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public...

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă