14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep: "Vreau multe meciuri cu Williams. Devin mai puternică după ce joc...

Halep: “Vreau multe meciuri cu Williams. Devin mai puternică după ce joc cu ea”

Simona Halep, locul 3 WTA, a spus că își dorește cât mai multe meciuri cu liderul mondial Serena Williams deoarece aceste dueluri o fac mai puternică. 

“Când Serena este numărul 1, este greu să te gândeşti că poţi fi numărul 1. Dar sunt încrezătoare că pot câştiga mai multe titluri şi pot urca în clasament. Ea (Serena) este foarte puternică, este o mare campioană, este sus de mulţi ani. Ştie cum să gestioneze orice situaţie. O admir foarte mult şi am învâţat multe lucruri de la ea. După primul meci de la Indian Wells, i-am spus antrenorului meu că vreu să joc cu ea în semifinale, dar nu s-a întâmplat din cauza accidentării ei. Vreau să o întâlnesc de multe ori, deoarece devin mai puternică după ce joc cu ea”, a spus Halep, conform Mediafax.

“Pot să spun că mă simt pregătită după ce am câştigat un turneu Premier care este aproape ca un Grand Slam. Dar sunt încă departe şi vreu doar să fiu concentrată. Visul meu este să câştig un Grand Slam, nu ştiu dacă se va întâmpla în viaţa asta. Dar vreau să muncesc din greu în fiecare zi pentru a obţine un titlul major”.

Citește și Miami 2015: Niculescu și Williams, din nou adversare. Ce s-a schimbat după Indian Wells

Halep nu se mai consideră o stea în ascensiune deoarece are deja 23 de ani. “Nu sunt tânără. Sunt deja bătrână, sunt obişnuită să fiu în top, am deja un an acolo. Am experienţă şi mă simt pregătită să joc cu oricine la orice turneu”, a explicat jucătoarea română.

Simona Halep a câștigat al 11-lea titlu din carieră, la Indian Wells, totodată și cel mai important trofeu al său. Ea a învins-o, în finală, pe Jelena Jankovici, locul 21 WTA, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.

Românca va participa, începând din această săptămână, la al doilea turneu de categorie Premier Mandatory din 2015, Miami Open. Halep este prezentă atât pe tabloul principal de simplu, cât şi pe cel de dublu, unde face echipă cu Alexandra Dulgheru.

Citește și Miami 2015 TOP: Cele mai bune sportive românce din istoria turneului. Halep doar pe locul 5

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...
Ultima oră
Pe aceeași temă