10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep, în formă bună la Cincinnati. Unde și-a petrecut vacanța după Bucharest...

Halep, în formă bună la Cincinnati. Unde și-a petrecut vacanța după Bucharest Open

Simona Halep trece printr-o formă foarte bună după pauza pe care a făcut-o între turneul de tenis WTA de la București, din luna iulie, și cel de categorie Premier 5 de la Cincinnati, în care a debutat săptămâna aceasta. Românca spune că se simte mai puternică după pauza de aproape o lună de zile pe care și-a luat-o.

"După turneul de la București am plecat în vacanță în Turcia. Acolo au niște stațiuni incredibile și mi-am petrecut cele circa șapte zile pe plajă – dormind, înotând, fără nicio rachetă de tenis. Am stat o perioadă și cu prietenii și familia și cred că mi-a făcut bine acest lucru. Mă simt foarte bine după timpul liber", a declarat Halep pentru site-ul oficial al WTA.

Simona Halep speră să înceapă din nou bine turul WTA al verii, la fel ca și anul trecut, când după o pauză a revenit pe teren tot la Cincinnati și a ajuns până în sferturi.

Halep declară că față de alte dăți acum s-ar simți pregătită dacă o va întâlni pe Serena Williams. Românca și numărul 1 mondial s-ar putea întâlni la Cincinnati doar în finală.

"Ea este foarte puternică. Are multe titluri în spate. Are a mulțime de experiență. Este cea mai bună jucătoare din lume și joacă foarte puternic. De asemeni are un serviciu foarte bun. Pur și simplu le are pe toate… Obișnuiam să nu joc la capacitate maximă deoarece aveam emoții, însă acum mă simt pregătită să joc împotriva ei (n.r. Serenei Williams)", a mai declarat românca.

Halep evoluează împotriva Luciei Safarova, joi, de la ora 18.00, în optimile turneului de la Cincinnati.

Citește și Live Text Halep – Safarova, ora 18.00, în optimile turneului de la Cincinnati

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă