22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialHalep a fost nominalizată la titlul de Jucătoarea lunii martie. Până când...

Halep a fost nominalizată la titlul de Jucătoarea lunii martie. Până când o mai pot vota fanii

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost nominalizată de WTA la titlul de “Jucătoarea lunii martie”. Românca poate fi votată de fani pe site-ul oficial al WTA, până joi.

Simona Halep a intrat în lupta pentru acest titlu grație performanțelor sale de la Indian Wells, acolo unde a câștigat titlul, dar și atingerii semifinalelor la Miami, acolo unde a cedat fața liderului mondial Serena Williams.

Citește și Fed Cup: Halep, out. Bouchard, IN?

Fanii le mai pot vota și pe fostele adversare ale Simonei, Serena Williams, respectiv Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA (Spania). 

Serena Williams a abandonat, în semifinale, la Indian Wells,înaintea meciului cu Halep, după care, la Miami, a învins-o pe româncă și a ajuns în finală, unde a câștigat titlul chiar în fața Carlei Navarro.

Jucătoarea iberică a acces pentru prima dată în cariera sa în top 10 mondial, după ce a disputat finala turneului de la Miami.

Fanii pot vota jucătoarea lunii martie până joi. Simona Halep a mai a câștigat acest titlu cu alte ocazii, în decursul anului 2014.

Cele mai citite

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă