10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep avertizează înaintea Fed Cup: "E o jucătoare puternică. Am pierdut contra...

Halep avertizează înaintea Fed Cup: “E o jucătoare puternică. Am pierdut contra ei”

Simona Halep, revenită în România după turneul de la Australian Open, a declarat că meciul de Fed Cup cu Spania nu va fi unul ușor. Cu toate că din lotul adversarelor va lipsi cea mai bună jucătoare, Garbine Mugurza poate pune mari probleme.

"E un lucru mai bun că nu va juca Navarro, pentru că este o jucătoare dificilă. În schimb, o au pe Muguruza, care este o jucătoare puternică şi eu am pierdut contra ei, aşa că va fi un meci puternic", a spus Halep la aeroportul din Otopeni, conform Mediafax.

Citește și Halep: Sunt foarte mândră de ce am jucat la Australian Open și la Shenzhen

Simona Halep este de părere că echipa României este una destul de bună, mai ales că şi Irina-Camelia Begu este în formă. "Irina e în formă, joacă un tenis bun. Cred că suntem o echipă destul de bună şi sper să facem acelaşi lucru şi ca echipă, unde nu este uşor. Eu una o să joc pentru ţară, pentru fanii mei care vor veni şi care mă susţin. Aici nu mai e vorba de individual, aşa că voi încerca să dau tot ce pot şi să îmi câştig meciurile mele", a completat Halep.

Simona Halep a revenit, miercuri, la Bucureşti, după ce a câştigat turneul de Shenzhen (China) şi a ajuns în faza sferturilor de finală la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Citește și Halep nu renunță la Hogstedt. "Sunt fericită cu echipa mea și am avut un start bun"

Pe lângă membrii familiei, Halep a mai fost aşteptate şi de câţiva suporteri care purtau tricourile lansate săptămâna trecută de adidas, pe care scrie "Halepeno".

Halep urmează să joace, la finalul săptămânii viitoare, la Galaţi, pentru echipa României în meciul cu Spania din Fed Cup.

"E un tricou deosebit, mi-a plăcut foarte mult şi sper să văd cât mai mulţi oameni la Galaţi cu el. Îi simt pe fani alături de mine şi le mulţumesc pentru că ei ştiu ce înseamnă performanţa, ce înseamnă o zi mai proastă şi mă înţeleg", a explicat Halep.

Vezi și FOTO Fed Cup: Echipele pentru meciul România – Spania. Pe cine înfruntă Halep la Galați

Meciul de Fed Cup, dintre România și Spania, va avea loc la Patinoarul din Galați, între 7-8 februarie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă