15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialHalep nu renunță la Hogstedt. "Sunt fericită cu echipa mea și am...

Halep nu renunță la Hogstedt. “Sunt fericită cu echipa mea și am avut un start bun”

Simona Halep, revenită în România după turneul de la Australian Open, a spus că este mulțumită de colaborarea cu Victor Ioniță și că este mulțumită de echipa sa așa cum arată în forma actuală.

Simona Halep a afirmat că este mulţumită de cum a decurs în acest debut de sezon colaborarea cu antrenorul Victor Ioniţă. "Eu zic că merge foarte bine colaborarea cu Victor Ioniţă, am o echipă bună sunt fericită cu echipa mea şi am avut un start bun aşa că am încredere că aşa va fi în viitor", a spus Halep, confom Mediafax.

Citește și Sunt foarte mândră de ce am jucat la Australian Open și la Shenzhen

Ea a menţionat că îşi doreşte să câştige un turneu de Grand Slam, dar a precizat că nu va spune niciodată înaintea unui concurs că va merge şi îl va câştiga cu siguranţă. "Îm doresc să câştig în cariera mea un Grand Slam, dar nu am spus niciodată că mă duc şi chiar pe ăsta îl câştig. Merg la fiecare turneu să joc tot ce pot, să văd ce pot şi voi vedea dacă voi reuşi vreodată să câştig", a explicat Halep.

Anterior turneului de Grand Slam, Halep spunea că va lua o decizie, în ceea ce privește continuitatea angajamentului cu Thomas Hogstedt, după Australian Open.

Simona Halep a revenit, miercuri, la Bucureşti, după ce a câştigat turneul de Shenzhen (China) şi a ajuns în faza sferturilor de finală la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

Halep urmează să joace, la finalul săptămânii viitoare, la Galaţi, pentru echipa României în meciul cu Spania din Fed Cup.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...
Ultima oră
Pe aceeași temă