13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep nu exclude retragerea de la Doha: "Sunt foarte obosită. Am dureri...

Halep nu exclude retragerea de la Doha: “Sunt foarte obosită. Am dureri peste tot, dar este normal.”

Simona Halep, locul 4 WTA, nu exclude o retragere din cadrul turneului Premier de la Doha (Qatar). Românca a spus că resimte dureri în tot corpul, după meciurile grele de la Dubai, însă va lua o decizie săptămâna viitoare dacă va participa sau nu la următorul turneu.

"Sunt obosită, foarte obosită. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele şi duminică voi urma un din nou un tratament. Totul mă doare, coastele, glezna, dar sper că voi fi bine săptămâna viitoare şi că mă voi recupera rapid. Nu sunt sigură acum şi nu pot spune (n.r. – despre participarea la turneul de la Doha). Va trebui să mă relaxez şi să văd săptămâna viitoare", a declarat Halep pentru presa arabă, citată de Mediafax.

Citește și Simona Halep își va apăra la Doha doar trofeul, nu și punctele. Ce adversare ar putea întâlni

Într-un mesaj pe Facebook, Simona Halep a mulţumit echipei de recuperare fizică de la Football Medicine, care a ajutat-o la Dubai şi care lucrează şi cu gruparea Al Ahli Dubai.

"Sunt foarte bucuroasă că am câștigat acest turneu, mai ales că este al zecelea titlu. Sper să câștig cât mai multe! Am avut parte de un public deosebit și vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere! Vreau să mulțumesc foarte mult și echipei Football Medicine, lui Pedro, Paulo și Ruben, pentru tot sprijinul și ajutorul acordat săptămâna aceasta și pentru că au avut grijă să fiu aptă să pot duce la bun sfârșit acest turneu", a scris românca pe contul ei de Facebook.

Halep va avea un prim tur liber la turneul de la Doha, iar în manşa secundă ea ar putea juca împotriva sportivei franceze Alize Cornet, locul 19 WTA.

Programat în 2014 între 10 şi 16 februarie, turneul va avea loc în acest an între 23 şi 28 februarie.

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă