10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialIndian Wells: Șarapova a eliminat-o pe marea sa rivală. Cine o conduce...

Indian Wells: Șarapova a eliminat-o pe marea sa rivală. Cine o conduce pe rusoaică în meciurile directe

Indian Wells 2015 a avut parte de câteva meciuri puternice încă dinaintea optimilor de finală. Toată atenția, în turul al treilea, a fost pe meciul dintre Maria Șarapova, a doua favorită și fostul lider mondial Victoria Azarenka, 38 WTA, pentru prima dată, față în față, după aproape doi ani de zile.

A doua jucătoare a lumii, Maria Șarapova a învins-o pe Victoria Azarenka (Belarus, 25 ani), cu scorul de 6-4, 6-3, într-o oră și 52 de minute. Cu un procentaj la primul și al doilea serviciu mai bun, dar și cu 5 ași, Șarapova și-a dominat adversara, cu toate că în urmă cu doar doi ani cele două jucătoare disputau cele mai puternice meciuri din circuitul WTA, alături de cele cu Serena Williams.

Șarapova continuă să fie condusă de Azarenka, în meciurile directe, cu 7-6. Cele două nu mai jucaseră din semifinalele Roland Garros, din 2013, când se impunea tot rusoaica. În runda următoare a Indian Wells, Șarapova o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta, a 15-a favorită.

Victoria Azarenka a revenit în forță în circuit, după ce, în ultimul an a evoluat sporadic, din cauza unor accidentări, ea lipsind mai multe luni de pe teren. 

Tot în optimi, Simona Halep, a treia favorită, o va întâlni pe Karolina Pliskova, în noaptea de marți.

Urmărește și Live Text Halep – Pliskova: ora 24.00. La Indian Wells 2015 se reeditează finala de la Dubai

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă