20.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialIrina Begu și Monica Niculescu, în sferturile de finală la Washington. Când...

Irina Begu și Monica Niculescu, în sferturile de finală la Washington. Când ar putea avea loc un meci direct

Irina Begu, 29 WTA și favorita numărul 6 și Monica Niculescu, 39 WTA, s-au calificat în sferturile turneului WTA de la Washington. Cele două sportive sunt la două victorii distanță de un meci direct.

După ce s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA International, Begu și Niculescu s-ar putea duela într-un meci direct doar dacă vor ajunge în finală. Două victorii le despart pe fiecare de ultimul act al turneului.

Citește și Patricia Țig: “Câștigurile sunt incomparabil mai mici decât cheltuielile”. Unde va juca finalista de la Baku

Irina-Camelia Begu a învins-o pe slovena Polona Hercog (72 WTA), cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, după două ore şi 38 de minute. Sferturile de finală i-o vor aduce în față Irinei Begu câștigătoarea meciul dintre Ekaterina Makarova (Rusia, cap de serie numărul 2, 12 WTA) și Naomi Broady (Marea Britanie, 212 WTA).

Monica Niculescu a învins-o pe americanca Lauren Davis (85 WTA), scor 1-6, 6-1, 6-4, după două ore şi 17 minute. În sferturile de finală Niculescu o va întâlni pe a doua favorită a turneului, australianca Samantha Stosur (21 WTA). Cele două s-au întâlnit de cinci ori, de fiecare dată impunându-se Stosur.

Ambele românce au avut parte de meciuri dificile în turul al doilea, însă au reușit reveniri de senzație în seturile doi și trei. 

Pentru calficarea în sferturi ele vor primi câte 6.200 dolari, dar și câte 60 puncte WTA.

 

Cele mai citite

FOTO. Incendiu la o pensiune din Alba

Zeci de pompieri militari din Aiud şi Alba Iulia intervin în municipiul Aiud pentru stingerea unui incendiu izbucnit iniţial, în cursul nopţii, la un...

Coldea, sub control judiciar

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, a fost plasat sub control judiciar pe cauţiune de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au precizat, pentru Agerpres,...

Anunț despre starea de sănătate a lui Robert Fico. Cum se simte premierul Slovaciei

Starea de sănătate a premierului slovac Robert Fico este în uşoară ameliorare, a anunţat vineri spitalul unde este internat premierul, transmite AFP, care este...
Ultima oră
Pe aceeași temă