9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSafarova încheie cu o victorie FANTASTICĂ faza grupelor la Turneul Campioanelor! Semifinalele...

Safarova încheie cu o victorie FANTASTICĂ faza grupelor la Turneul Campioanelor! Semifinalele au fost decise

Lucie Safarova, cap de serie 8, a învins-o pe Angelique Kerber (6), în ultimul meci din faza grupelor de la Turneul Campioanelor. În urma rezultatului din acest meci, cea de a doua semifinală va fi disputată între Maria Șarapova și Petra Kvitova, favoritele 3 și 4.

Safarova, deși eliminată de la Singapore încă de dinaintea acestui meci, a luptat pentru a-i asigura compatrioatei și prietenei sale, Petra Kvitova, accesul în semifinale. Kvitova putea trece de grupe doar dacă Angelique Kerber piredea în două seturi.

Turneul Campioanelor va avea două semifinaliste care au trecut de grupe cu o singură victorie și două înfrângeri, Agnieszka Radwanska și Petra Kvitova.

Vezi aici Clasamentele finale ale grupelor de la Singapore, dar și programul semifinalelor

LIVE SCORE Kerber – Safarova: 4-6, 3-6

Ora 12.35: Victorie fantastică a Luciei Safarova, care a luptat incredibil pentru a învinge în 2 seturi și astfel Petra Kvitova, compatrioata sa, să ajungă în semifinale.

Ora 12.15: Safarova reușește ceea ce părea imposibil, să se apropie de o victorie în două seturi în fața nemțoaicei, care de altfel luptă pentru a ajunge în semifinale. 

Ora 11.55: Surpriză la Singapore! Safarova reușește să-i ia primul set nemțoaicei și la acest scor o menține în cărți pe compatrioata sa, Petra Kvitova. Kerber va fi eliminată pe mâna ei dacă va pierde și al doilea set.

Ora 11.40: Safarova face un meci foarte bun, luptând pentru compatrioata și buna sa prietenă, Petra Kvitova, care mai poate merge în semifinale doar cu o victorie în două seturi a Safarovei. Astfel primul set ar putea fi decisiv pentru acest meci.

Ora 11.14: Partida a început cu două break-uri, iar duelul ar putea fi unul foarte strâns chiar dacă pentru Safarova nu mai există șanse la calificarea în semifinale. Kerber are șanse mari să meargă în semifinale, însă doar de pe locul secund, iar pentru acest lucru va trebui să-i ia un singur set Safarovei. Kerber poate fi eliminată doar dacă Safarova se impune în două seturi, caz în care a a doua semifinalistă ar fi Kvitova.

Ora 11.06: A început ultimul meci din faza grupelor, Kerber – Safarova. Nemțoaica are primul serviciu.

Ora 11.00: Prima semifinală a zilei s-a încheiat, după ce Muguruza (2) a învins-o pe Kvitova (4), scor 6-4, 4-6, 7-5 și și-a asigurat șefia Grupei Albe. Mugurza va juca în semifinale contra polonezei Agnieszka Radwanska, a cincea favorită.

Citește și Garbine Muguruza, victorie strânsă cu Kvitova! S-a stabilit prima semifinală

Angelique Kerber, cap de serie 6 și Lucie Safarova, a 8-a favorită se vor întâlni, vineri, în cea de a doua partidă a zilei, respectiv ultima din faza grupelor de la Turneul Campioanelor. Cele două se vor duela pentru a treia oară în cariera lor.

Kerber se află la a treia ediție de Turneul Campioanelor, în timp ce Safarova este o debutantă, cu toate că are 28 de ani. Cehoaica a jucat cel mai bun tenis al carierei anul acesta, însă nivelul a scăzut în ultimele săptămâni, drept urmare și cele două înfrângeri în primele meciuri ale sale de la Singapore. De cealaltă parte nemțoaica a impresionat în Grupa Albă prin victoria în fața celeilalte cehoaice, Petra Kvitova.

Kerber și Safarova se află la egalitate după cele două meciuri directe pe care le-au disputat până acum. Cu o întâlnire în 2012, câștigată de nemțoaică și cel de-al doilea meci anul trecut, în finala Fed Cup, duelurile lor anterioare nu pot fi considerate relevante pentru duelul de vineri. Ambele jucătoare au un nivel diferit, iar partida lor va fi o surpriză.

Lucie Safarova (8/9, 28 ani, Cehia)
2015 Titluri: 1 (Doha)
2015 Record: 31-19
2015 Cel mai bun GS: Roland Garros (finalistă)
Turneul Campioanelor: debut

Angelique Kerber (6/7, 27 ani, Germania)
2015 Titluri: 4 (Charleston, Stuttgart, Birmingham, Stanford)
2015 Record: 52-20
2015 Cel mai bun Grand Slam: Third Round (French Open, Wimbledon, US Open)
Turneul Campioanelor: a treia apariție (1-5 record meciuri, până în 2015; nu a trecut de grupe).

Citește TOTUL despre Turneul Campioanelor Singapore 2015 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă