10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT: Simona Halep a învins-o în două seturi 6-2, 6-0 pe...

LIVE TEXT: Simona Halep a învins-o în două seturi 6-2, 6-0 pe Nao Hibino în primul tur la Roland Garos

Primul meci al  Simonei Halep la Roland Garos în compania niponei Hibino s-a terminat după 43 de minute cu victoria Simonei în minim de seturi: 6-2, 6-0. Evoluția româncei a fost una solidă cu dese ruperi de ritm și cu o bună viziune a punctelor importante.

Nipona de 21 de ani s-a aflat pentru prima oară pe tabloul principal de la Openul francez şi pentru a doua oară în carieră pe tabloul unui turneu de Grand Slam.

Hibino, adversară pe care Halep a întâlnit-o în premieră, şi-a trecut în cont un singur turneu WTA în carieră: Openul Japoniei (2015). Asiatica a câştigat aproape 300.000 de dolari din tenis, în întreaga carieră, dintre care 97.000 în 2016.

Astfel Simona Halep și-a impus jocul în fața unei adversare care nu a putut face fața raiudurilor româncei care acum așteaptă mult mai liniștită partida din turul secund la Openul parizian.

Meciul Simona Halep – Nao Hibino în primul tur de la Roland Garos poate urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul www.romanialibera.ro

…………………………………………………………………………………………………………………………………

GAME, SET, MECI, Simona Halep!!! Românca se impune foarte repede, într-un meci încheiat cu 6-2, 6-0. Partida a fost una foarte scurtă, care a durat 43 de minute.

Halep – Hibino 6-2, 5-0

Halep – Hibino 6-2, 5-0. Simona va servi pentru câştigarea meciului. Ajunge repede la 40-0, după încă un retur câştigător. A urmat încă un punct câştigat de Simo, într-un set care a durat deocamdată doar 12 minute.

Halep – Hibino 6-2, 4-0.

Halep – Hibino 6-2, 4-0. Simona joacă superb şi îşi mai trece în cont alte două lovituri direct câştigătoare. Se impune la 30 şi mai face un pas către victorie.

Halep – Hibino 6-2, 3-0. Un nou break pentru Simona, care se îndreaptă către o victorie categorică. A fost al doilea game alb consecutiv.

Halep – Hibino 6-2, 2-0. Simona s-a dezlănţuit şi nu îi dă nicio şansă adversarei. Se impune pe propriul serviciu, la zero. 

Halep – Hibino 6-2, 1-0. Simona continuă să fie agresivă la retur şi începe perfect actul secund, cu un break.  

Halep – Hibino 6-2. Simona a câştigat cel mai lung raliu al primului set, 13 lovituri, şi şi-a adjudecat primul set al meciului, după numai 22 de minute.  

Halep – Hibino 5-2. Simona va servi pentru câştigarea primului set, după un break la 15, în care a forţat-o pe sportiva asiatică să greşească. 

Halep – Hibino 4-2. Simona îşi cedează surprinzător serviciul, la zero, şi nipona se apropie la două game-uri. 

Halep – Hibino 4-1. Simona este de neoprit în acest prim set de la Roland Garros. Agresivă la retur, românca a reuşit cel de-al doilea break al meciului şi se apropie de câştigarea actului.

Halep – Hibino este 3-1 la game-uri pentru Simona care încearcă să se desprindă decisiv în primul act.

Halep – Hibino 2-1! Românca reuşeşte primul break al meciului, luându-i serviciul japonezei la 0! Ultima execuţie a Simonei a fost de manual: rever fantastic în lungul liniei. 

Halep – Hibino: 1-1 la game-uri. Simona egalează.

UPDATE – Halep – Hibino: 0-1. Game foarte ușor câștigat de adversara Simonei. Hibino a servit impecabil.

UPDATE – A început partida dintre Halep și Hibino

UPDATE 17:45 Halep şi Hibino au ieşit la încălzire. Partida va începe în câteva minute.

Cele mai citite

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă