18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialStuttgart 2015. Simona Halep s-a calificat în semifinale, după 6-4, 6-4 cu...

Stuttgart 2015. Simona Halep s-a calificat în semifinale, după 6-4, 6-4 cu Sara Errani

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, s-a calificat în semifinalele turneului, după ce a trecut de italianca Sara Errani (15 WTA), cu scorul de 6-4, 6-4.

Simona Halep s-a impus după o oră și 22 de minute. În partida din sferturi, românca a avut unele probleme la serviciu, reușind să câștige doar 3 astfel de game-uri. Errani a câștigat o singură dată pe propriul serviciu, însă italianca a fost departe de potențialul maxim, cel puțin în ceea ce privește serviciul.

Românca va întâlni o adversară mai puternică, în semifinale, acolo unde se va duela cu învingătoarea din meciul Carla Navarro – Caroline Wozniacki.

Semifinalele turneului se vor disputa sâmbătă, ora urmând să fie anunțată de organizatori.

Citește și Halep: “Nu simt presiune ca favorită la Suttgart.” Obiectivele noului număr 2 mondial

—–

Live Text Simona Halep (3 WTA) – Sara Errani (15 WTA): 6-4, 6-4

6-4: Break, MECI, Halep.

Ca să rămână în meci și de această dată, italianca va trebui să câștige pe propriul serviciu, ceea ce până acum a fost o adevărată provocare pentru ea.

5-4: Break, Errani. Italianca rămâne în meci, după un game în care a luptat incredibil cu viitorul număr 2 mondial.

Simona servește pentru meci. Simona ratează o minge de meci.

5-3: Break, Halep. Trei puncte consecutive pentru românca, iar victoria devine din ce în ce mai clară.

4-3: Game, Halep. Simona restabilește avantajul.

3-3: Break, Halep. Românca reușește să răspundă cu rebreak.

Italianca are un prim serviciu cu un procentaj puțin peste cel al Simonei, în schimb românca domină radical pe serviciul al doilea.

2-3: Break, Errani. Simona este ușor surprinsă pe picior greșit. De fapt Errani și-a îmbunătățit jocul și acum speculează orice greșeală a Simonei. Meciul se anunță periculos pentru româncă, dacă nu se conectează mai bne la meci.

2-2: Game, Errani. Italianca a răspuns cu un game pe propriul serviciu, primul pentru ea din acest meci.

Serviciul italiencei este la pământ, ea nereușind să câștige niciun game pe propriul serviciu până acum. Simona a câștigat de două ori.

2-1: Game, Halep. Simona întrerupe seria de break-uri, după ce a reușit 2 ași consecutivi.

1-1: Break, Halep. Impresionant, 11 break-uri consecutive.

Românca putea domina clar partida dacă se afla la potențial maxim, însă este tot mai vizibil faptul că are unele probleme la serviciu.

0-1: Break, Errani. Simona a avut un serviciu foarte slab de această dată.

Începe setul al doilea. Simona este prima la serviciu.

6-4: Break, SET, Halep. Românca se impune într-un prim set, în care diferența s-a făcut la break-uri. Româncei i-a fost suficient să-și câștige o singură dată serviciul, în deschiderea meciului, pentru a se impune în acest set.

5-4: Break, Errani. Românca ezită și ratează o primă șansă de a încheia setul.

5-3: Break, Halep. Meciul continuă cu break-uri. Italianca ar putea fi cu adevărat periculoasă dacă nu ar trimite multe mingi slabe, unele direct în fileu, atunci când se află la serviciu.

4-3: Break, Errani. Este incredibil cum se joacă în acest prim set, cu un singur serviciu câștigat, de către Simona.

4-2: Break, Halep. Românca a reușit un nou break alb. Errani și-a chemat antrenorul la pauză. Acesta i-a spus să evite reverul Simonei pe cât posibil, ceea ce nu a reușit.

3-2: Break, Errani. Reverul în lung de linie al Simonei este la cote maxime. Românca are și o lovitură norocoasă, mingea trecând razant peste fileu. Simona încearcă să încheie punctul cu o scurtă, dar nu îi iese. Passing shot superb, reușit de româncă (mingea a fost trimisă pe lângă adversară, în timp ce aceasta se afla lângă fileu). În cele din urma, după mai multe avantaje, anultate, italianca a făcut punctul.

3-1: Break, Halep. Errani face prima dublă greșeală. Simona a reușit un break la zero, o replică la punctul făcut anterior de adversară.

2-1: Rebreak, Errani. Italianca recuperează punctul câștigat anterior, însă îngrijorător pentru Simona este modul în care a reușit să facă italianca acest lucru. Niciun punct nu a reușit Simona pe propriul serviciu.

2-0: Break, Halep. Simona a avut 40-15, însă italianca a egalat-o. Românca a revenit și a făcut punctul. Până acum, Sara nu a scos nimic din joben, în timp ce Halep doar și-a făcut jocul obișnuit.

1-0: Game, Halep. Românca începe hotărât și face destul de rapid primul punct.

Ora 15.08: A început partida. Simona are primul serviciu. Românca începe bine, ofensiv, italianca se apără.

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o întâlnește, vineri, de la ora 15.00 (ora României), pe italianca Sara Errani, 15 WTA, în sferturile turneului de categorie Premier de la Stuttgart, Germania.

Meciul dintre Simona Halep și Sara Errani este programat pe arena centrală de la Stuttgart. Nu ar trebui să apară întârzieri, deoarece este prima partidă a zilei, de pe acest teren.

Halep și Errani se vor duela pentru a treia oară în cariera lor. În turul anterior, Simona a învins-o pe Garbine Muguruza (20 WTA), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, în timp ce italianca a trecut de Zarina Dias (32 WTA), cu scorul de 6-4, 6-1.

Vineri se dispută sferturile de finală ale turneului, urmând ca în cazul unei victorii, Halep să joace, sâmbătă, semifinala, respectiv, duminică, finala.

Citește și Stuttgart 2015: Simona Halep vs Sara Errani. Avancronica unui nou test al româncei

Cele mai citite

Schimbări importante în Cehia pentru cuplurile de același sex

Începând cu anul viitor, cuplurile de același sex din Republica Cehă vor beneficia de majoritatea drepturilor acordate persoanelor căsătorite, cu excepția dreptului la căsătorie,...

A crescut interesul românilor pentru a deveni proprietari de case în Dubai

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiții imobiliare pe termen mediu și lung. Astfel, aceștia achiziționează...
Ultima oră
Pe aceeași temă