9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMadrid 2015: Irina Begu, în sferturi, după o victorie uriașă în fața...

Madrid 2015: Irina Begu, în sferturi, după o victorie uriașă în fața Barborei Strycova. Urmează o adversară din top 10

Irina Begu, 37 WTA, s-a calificat în sferturile turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, după ce reputat o victorie importantă în fața numărului 23 mondial, Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

Irina Begu a reușit cea mai mare victorie din 2015, de după calificarea în optimile Australian Open, din luna ianuarie. Calificarea în sferturile turneului de la Madrid este o premieră pentru Irina într-un turneu de nievlul Premier Mandatory.

Citește și Irina Begu, cea mai bună clasare din carieră. Ce loc are garantat, după Madrid

Meciul a durat o oră și 40 de minute, timp în care returul româncei a fost la cote foarte înalte. Barbora Strycova, 29 ani, se află, de la începutul acestui an, în cea mai bună formă din cariera sa, urcând, în martie, până pe locul 20 mondial.

În sferturi, Irina Begu, va juca împotriva numărului 4 mondial și cap de serie 4, Petra Kvitova (Cehia), care a trecut de Anastasia Pavlyuchenkova (41 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4. Pentru Begu urmează din nou o cehoaică pe care nu a mai întâlnit-o niciodată.

Irina a înregistrat două victorii, până acum, la Madrid, în turul secund beneficiind de abandonul Andreei Petkovic, numărul 10 WTA. Calificarea în sferturi i-a adus Irinei un premiu în valoare de 100.315 euro.

Citește și Madrid 2015: Irina Begu vs Barbora Strycova: ora 12.00. Avancronica primului duel al celor două

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă