15.7 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialMadrid 2015: Maria Șarapova, în semifinale. Meciul care îi poate lua locul...

Madrid 2015: Maria Șarapova, în semifinale. Meciul care îi poate lua locul 2 Simonei Halep

Maria Şarapova, cap de serie 3, s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid și a ajuns la doar un meci distanță de recuperarea locului 2 mondial, care de o săptămână este ocupat de Simona Halep.

Șarapova, câștigătoare a turneului, anul trecut, în finala cu Halep, s-a calificat în penultimul act după ce a învins-o pe Caroline Wozniacki (Danemarca), locul 5 WTA. Rusoaica s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, după un meci care a durat mai bine de două ore.

Wozniacki a jucat și cu Simona Halep, în semifinalele turneului de la Stuttgart, de săptămâna trecută, acolo unde s-a impus daneza.

Citește și Live Text Madrid 2015. Irina Begu – Petra Kvitova: joi, ora 18.00. Provocarea carierei pentru româncă

Meciul care o poate trimite pe Halep pe locul 3

Maria Șarapova va juca, în semifinale, împotriva câștigătoarei din partida  Svetlana Kuzneţova (Rusia, 29 WTA) – Lucie Safarova (Cehia, cap de serie numărul 13).

Meciul este unul important pentru cum va arăta top 3 WTA, după acest turneu. Șarapova, în cazul în care va disputa finala, o va depăși pe Simona Halep, în clasament. Indiferent pe cine va întâlni în semifinale, Șarapova are un record pozitiv în meciurile directe, pornind cu prima șansp.

Simona Halep a fost eliminată, la Madrid, în primul tur, ceea ce a dus la pierderea punctelor câștigate, anul trecut, când a disputat finala.

Citește și Madrid 2015: Roger Federer a fost eliminat. Învins de un jucător de 20 de ani

Cele mai citite

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...

Primar din Buzău cercetat penal pentru folosirea resurselor primăriei

Mai mulți locuitori ai comunei Cozieni, județul Buzău, au făcut publice acuzații grave împotriva actualului primar al localității, susținând că acesta comite infracțiuni...

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...
Ultima oră
Pe aceeași temă