13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMadrid 2015: Marius Copil a fost eliminat în primul tur de numărul...

Madrid 2015: Marius Copil a fost eliminat în primul tur de numărul 16 mondial

UPDATE 6 mai. Marius Copil, 177 WTA, a fost eliminat în primul tur al turneului de la Madrid, de categorie Masters 1000. Roberto Bautista Agut, locul 16 mondial şi al 14-lea favorit, s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3.

Copil, 24 ani, a pierdut cel de-al treilea meci consecutiv în primul tur, după ATP 250 de la București și Challengerul de la Raanana (Israel).

——

Madrid 2015. Marius Copil, 177 WTA, evoluează, marți, în cel mai important meci al său de după Australian Open. Românul va juca în primul tur, pe tabloul principal al Mastersului 1000 de la Madrid.

Marius Copil, 24 ani, îl întâlnește, în primul tur, pe ibericul Roberto Bautista Agut, cap de serie 14 și locul 16 ATP, în vârstă de 27 ani. Copil nu ar putea evolua pe tabloul principal la turnee de acest nivel, având în vedere clasamentul său, însă la Madrid el a primit un wild-card, la fel ca și la ATP 250 de la București.

Citește și Madrid 2015: Irina Begu, calificare fulgerătoare în turul 2 la dublu. Inițial trebuia să joace la simplu

Turneul este cel mai important de după Australian Open, în care Copil va evolua pe tabloul principal. La Melbourne, Copil a surprins prin victoria sa tot împotriva unui spaniol, Pablo Andujar (43 ATP), scor 6-2, 6-2, 7-5. Spre deosebire de grand slam-uri, la acest turneu este meciurile se desfășoară după sistemul cel mai bun din 3 seturi.

Citește și Marius Copil: “Vreau în turnee ATP 250, acolo este locul meu.” Ce probleme întâmpină la Challenger

Marius Copil a evoluat ultima dată în cadrul BRD Năstase-Țiriac Trophy (ATP 250), unde a fost eliminat în primul tur, la simplu, dar a câștigat turneul de dublu, alături de Adrian Ungur.

Copil a devenit cel mai bine clasat jucător român din ATP, în clasamentul actualizat luni.

Citește și Marius Copil a devenit cel mai bine clasat român din ATP

 

 

 

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă