15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMiami 2015. Williams, înainte de meciul cu Niculescu: "Voi da totul și...

Miami 2015. Williams, înainte de meciul cu Niculescu: “Voi da totul și voi vedea ce va ieși”

Serena Williams, liderul mondial WTA, a spus înaintea primului săi meci de la Miami 2015, pe care îl va disputa împotriva Monicăi Niculescu, că este aptă de joc, după ce, în urmă cu o săptămână, a abandonat la Indian Wells din cauza unei accidentări.

“Sunt ok. Am lovit câteva mingi, azi, pentru prima dată (n.r. de la Indian Wells). Știu că va trebui să mă descurc cu durerea. Cred că doar va trebui să găsesc cel mai bun mod pentru a o evita. Vreau să spun că e în regulă”, a declarat Serena, într-un interviu pentru site-ul oficial al WTA.

“Nu vreau să pun prea mult presiune (n.r. pe zonele afectate ale corpului) înainte să joc. Sunt aici, la Miami, voi da totul și voi vedea ce va ieși.

Serena Williams, cap de serie numărul 1, a efectuat, joi, un antrenament, care a decurs în regulă. Jucătoarea resimte în continuare unele dureri, după ce s-a accidentat la Indian Wells, fiind nevoită să abandoneze înaintea semifinalei cu Simona Halep.

Citește și Miami 2015: Niculescu și Williams, din nou adversare. Ce s-a schimbat după Indian Wells

Williams va debuta la Miami, în turul al doilea, într-o rejucare a meciului cu Monica Niculescu din același tur, de la Indian Wells.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...
Ultima oră
Pe aceeași temă