18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialNăstase-Țiriac Trophy 2015: 20 ani de tenis la București. Cât costă un...

Năstase-Țiriac Trophy 2015: 20 ani de tenis la București. Cât costă un bilet la turneul ATP

Turneul ATP de la București “BRD Năstase-Țiriac Trophy” împlinește 20 de ani la ediția din 2015, care va avea loc la Arenele BNR, în perioada 18-26 aprilie. Asistența se anunță una numeroasă, peste 60% dintre biletele pentru actele finale fiind deja comercializate.

Singurul turneu ATP din România va avea bilete cu prețuri cuprinse între 15-50 de lei, în timp ce abonamentele, în valoare de 140 lei, au fost deja epuizate. De asemenea pentru semifinalele și finalalele de la simplu și dublu s-au comercializat 60% dintre bilete, conform organizatorilor.

Vezi și FOTO. TOP Jucători la Năstase-Țiriac Trophy 2015. Copilul minune vine la București

Iubitorii tenisului din România vor avea parte de mai multe surprize la ediția 2015. Turneul din acest an va fi una cu un lot de jucători mult mai compact față de anii precedenți, în condițiile în care principalul favorit este numărul 14 mondial, iar ultimul clasat va fi numărul 71. Principalul cap de serie, francezul Gilles Simon (14 ATP) este triplu campion la București (2007, 2008 și 2012).

Openul românesc atrage jucători din ce în ce mai importanți, având în vedere că această competiție s-a impus deja în tenisul masculin din întreaga regiune. Dacă la 17, Novak Djokovici își încerca norocul la București, de această dată va fi rândul unui alt copil minune să pășească pe zgura bucureșteană, Borna Coric.

Citește și Nastase-Tiriac Trophy 2015. Ilie Nastase: “Turneul e in crestere. Pentru un stadion nou trebuie sa cautam sponsori”

De asemenea românii îl vor putea vedea la fileu și pe Marius Copil, revelația tenisului masculin românesc din acest început de an. Alți români, mult așteptați la București, sunt Horia Tecău (cap de serie 1) și Florin Mergea (2), care vor lua startul în turneul de dublu, alături de coechipierii lor.

Turneul ATP va avea premii totale în valoare de 450.000 euro, în condițiile în care bugetul întregii competiții este de 1 milion de euro.

Ediţia 2015 își va premia campionul cu un nou trofeu semnat de artistul român Ioan Nemţoi. Creaţia urmează linia trofeelor create de artist în cadrul ediţiilor anterioare, fiind conceput în cele două culori reprezentative turneului, roșu și negru. Forma trofeului reunește trei cercuri, simbolice ideii de minge, dinamism și continuitate, a lipsei limitelor și a infinitului de posibilităţi.

Vezi și FOTO. Cum arata trofeul de la BRD Nastase-Tiriac Trophy 2015

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

VIDEO. Andreea Marin a dezvăluit secretul prin care își ține soțule aproape: “Construim în continuare”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu alcătuiesc unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, evitând expunerea excesivă în mediul public și preferând să-și...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă