13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialNastase-Tiriac Trophy 2015. Ilie Nastase: "Turneul e in crestere. Pentru un stadion...

Nastase-Tiriac Trophy 2015. Ilie Nastase: “Turneul e in crestere. Pentru un stadion nou trebuie sa cautam sponsori”

Editia aniversara, de 20 de ani, a turneului ATP 250 BRD Nastase-Tiriac Trophy se va desfasura in continuare la Arenele BNR. Ilie Nastase a spus ca, desi turneul este in crestere, pentru a fi contruit un nou stadion va fi nevoie de sponsori.

“Turneul e in crestere de la an la an…Pentru mine nu conteaza cine il castiga, poate sa se impuna si numarul 200 mondial. Trebuie sa se joace tenis si in Romania si sa castige cel mai bun…Pentru un stadion nou, de 7-8000 de locuri, trebuie sa gasim sponsori”, a declarat Ilie Nastase.

Bogdan Enoiu, organizatorul turneului, a spus ca pentru constructia unei noi arene, cu o capacitate de circa 8000 locuri, ar fi necesare cam 5 milioane euro. “In parcul cu platani, care reprezinta un simbol pentru tenisul romanesc, ar trebui sa apara o arena noua, de 7-8000 locuri.

Cites™te si Naƒstase-Tširiac Trophy 2015: 20 ani de tenis la Bucures™ti. Cat costa un bilet la turneul ATP

El a mai spus ca se bucura de faptul ca in acest an vor participarea cele doua cupluri de dublu, Horia Tecau/Jean-Julien Rojer si Florin Mergea/Dominic Inglot. “Ar fi frumos sa avem o finala incrucisata, cu doi romani de o parte si de alta a fileului.”

Vezi si FOTO. TOP Jucaƒtori la Nastase-Tširiac Trophy 2015. Copilul minune vine la Bucures™ti

Turneul ATP 250 de la Bucuresti este dotat cu premii de circa 450.000 euro, costurile totale de organizare ridicandu-se la 1 milion euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă