20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialOmul de afaceri Călin Mitică, interesat de preluarea U. Cluj doar după...

Omul de afaceri Călin Mitică, interesat de preluarea U. Cluj doar după un audit al clubului

Omul de afaceri Călin Mitică, acţionar la SC Metalurgica Aiud şi Remarul 16 Februarie, a declarat, marţi, agenţiei Mediafax, că ar dori să preia Universitatea Cluj, dar doar în cazul în care se va efectua un audit al clubului, scrie Mediafax.

“Nu sunt interesat în acest moment, adică nu se pune problema de preluare acum. Aş dori să preiau Universitatea Cluj, dar nu ştiu cum aş putea face asta, în situaţia actuală a clubului, nici nu mă gândesc. Este clar că e nevoie de un audit, nu poate fi vorba de nicio negociere sau discuţie, până nu ar exista un audit. Vreau să mai precizez că sunt clujean get-beget şi în niciun caz nu sunt văr cu fotbalistul Bănel Nicoliţă, cum am înţeles că se zvoneşte prin presă”, a precizat omul de afaceri.

Omul de afaceri Călin Mitică nu a infirmat dar nici nu a cofirmat negocierile pe care le poartă cu actualul patron al grupării clujene, Florian Walter, aşa cum au precizat pentru Mediafax surse din apropierea celor doi investitori.

Călin Mitică a făcut precizarea că nu este rudă cu fotbalistul echipei franceze Saint Ettiene, Bănel Nicoliţă, după ce informaţia a apărut pe un site local de ştiri, care a luat decizia de a o şterge la scurt timp după ce a fost publicată.

Potrivit site-ului cotidianul.ro, omul de afaceri Călin Mitică ar fi văr cu un alt personaj care intenţionează să preia un club de fotbal, Gruia Stoica, şi care negociază cu George Copos cumpărarea clubului Rapid.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă