18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialPrima reacție a Simonei Halep, campioană la Dubai: "Este un turneu mare....

Prima reacție a Simonei Halep, campioană la Dubai: “Este un turneu mare. Vă aștept oriunde mă duc. Vă iubesc!”

Simona Halep, cap de serie numărul 1, câștigătoare a turneului Premier 5 de la Dubai, a spus că acest titlu este unul foarte mare pentru ea. Românca le-a spus fanilor că îi așteaptă peste tot în lume, oriunde s-ar duce.

"Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit. Am jucat foarte bine, adversara a jucat bine. Felicitări (n.r. Pliskovei) pentru un turneu mare! Este foarte greu să exprim în cuvinte cum mă simt. Este un turneu mare pentru mine. Anul trecut am câștigat la Doha. Sunt fericită!" – este reacția campioanei de la Dubai, Simona Halep, imediat după meci.

Citește și Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai, după 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu îi readuce locul 3 mondial!

"Știam că ea (n.r. adversara) are un serviciu foarte bun, așa că mi-am antrenat returul, am crezut în el, am dorit sa câștig acest titlu și am făcut totul pentru asta. Mi-am păstrat concetrația punct cu punct și am făcut tot ce am putut. Vreau să vă mulțumesc. Vă aștept oriunde mă duc, să veniți dacă puteți. Vă iubesc!"

Simona a anunțat că va reveni și la anul, pentru a-și apăra titlul, înainte de a primi trofeul. "Acum sunt mai emoționată decât în timpul meciului. A fost o atmosferă fantastică. A fost o onoare să joc în fața Alteței Regale. A fost un turneu formidabil. M-am simțit extraordinar aici și mă voi întoarce și la anul. Mulțumesc tuturor pentru tot."

Citește și Titlul de la Dubai îi readuce Simonei locul 3 mondial, dar și câștiguri de peste 7 milioane de dolari

Simona Halep a câștigat al zecelea titlu din carieră, respectiv al doilea de categorie Premier 5, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4).

Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...
Ultima oră
Pe aceeași temă