9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPrima reacţie a Simonei Halep după înfrângerea suferită la Roland Garros

Prima reacţie a Simonei Halep după înfrângerea suferită la Roland Garros

Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat că sportiva croată Mirjana Lucici-Baroni, a jucat mai bine şi că trebuie să accepte situaţia şi să meargă mai departe, informează Mediafax

“Ea a jucat mai bine astăzi….Trebuie să accept situaţia şi să merg mai departe. Încă visez să fac multe lucruri în carieră. Dacă am pierdut astăzi, nu înseamnă că nu pot juca”, a declarat Halep, conform site-ului competiţiei franceze.

Citeşte şi: SURPRIZĂ Roland Garros: Simona Halep, eliminată în turul doi, de Baroni. EȘEC răsunător!

Halep a afirmat că nu şi-a putut face jocul în meciul cu sportiva croată, dar şi că nu a fost pregătită să joace pe zgură. 

“A meritat să câştige. Nu mi-am putut face jocul, nu simţeam jocul. Am făcut tot ce puteam face, mai mult nu puteam. Nu am fost pregătită să joc pe zgură. Nu e sfârşitul lumii. Continui să învăţ. Nu e simplu de gestionat o astfel de situaţie, dar nu am avut vreo aşteptare specială la începutul turneului. Vreau doar să joc. Voi analiza ce s-a întâmplat, dar mă simt bine. Sunt relaxată, pot chiar zâmbi”, a afirmat Simona Halep.

Citeşte şi: Clasament WTA: Simona Halep riscă să cadă pe locul 5, după Roland Garros. Care este scenariul

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei ediţii a French Open, a fost eliminată, miercuri, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, fiind învinsă, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA, după un meci de o oră şi 11 minute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă