20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialRoland Garros 2015: Tecău și Rojer, în semifinale! Cea mai bună performanță...

Roland Garros 2015: Tecău și Rojer, în semifinale! Cea mai bună performanță de la Paris

Horia Tecău și coechipierul său, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 5, s-au calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros. Românul a reușit cea mai mare performanță a sa la Paris.

Tecău şi Rojer s-au impus, în sferturile turneului de dublu, cu scorul de 6-3, 6-3, în fața cuplul Vasek Pospisil/Jack Sock (Canada/SUA), cap de serie numărul 2, după o oră și cinci minute.

În penultimul act, perechea Tecău/Rojer va întâlni cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Dodig și Melo au trecut, în sferturi, cu scorul de 6-3, 7-6 (8), de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 8.

Cea de a doua semifinală va fi disputată între perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu, şi cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 6.

Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Rojer vor primi 720 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 112.500 de euro.

Tecău a reușit performanța carierei sale la Roland Garros, după ce în 2011, când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt, s-a oprit în sferturi.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă