20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialFed Cup. Ruzici: Simona Halep are un avantaj psihologic în fața lui...

Fed Cup. Ruzici: Simona Halep are un avantaj psihologic în fața lui Bouchard

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, spune că Simona Halep va avea un avantaj în fața canadiencei Eugenie Bouchard, în cazul în care cele două se vor întâlni în meciul de Fed Cup dintre România și Canada.

"Simona are un avantaj psihologic în fața canadiencei Eugenie Bouchard pentru că a învins-o de două ori. Se cunosc, s-au și antrenat împreună înainte de Wimbledon. Fac parte din aceeași generație, vor avea multe partide una contra alteia. Fetele se vor concentra pe următoarele turnee din WTA. De asemenea ele vor acorda importanță atât antrenamentelor de pe ciment, cât și celor de pe zgură", a spus Virginia Ruzici.

Managerul Simonei consideră totuși partida cu echipa Canadei una dificilă, nu atât prin prisma jucătoarelor, ci mai ales din cauza suprafeței de joc. "Partida din Canada va fi una dificilă deoarece cel mai probabil se va juca pe ciment, în condițiile în care Begu și Halep se vor pregăti pe zgură, pentru Roland Garros."

Citește și România va întâlni Canada, în barajul Grupei Mondiale, în deplasare. Ce adversare vor avea Halep și Begu

România și Canada se vor întâlni, în play-off-ul Fed Cup, în urma tragerilor la sorți de la Londra. Un meci direct între Halep și Bouchard nu este încă un lucru cert deoarece niciuna dintre cele două nu este o prezență sigură la această confruntare, din cauza calendarului foarte aglomerat.

Virginia Ruzici a fost prezentă la evenimentul în care Simona Halep și-a anunțat sprijinul pentru campania umanitară "Grijă pentru copii", care are ca scop dotarea maternităţilor din ţară cu echipamente medicale necesare copiilor născuţi prematur.

Citește și Simona Halep se alătură campaniei "Grijă pentru copii", pentru sprijinirea maternităților

 

 

Cele mai citite

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...
Ultima oră
Pe aceeași temă