17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Niculescu, eliminată din nou de la Eastbourne. A ratat și a...

UPDATE. Niculescu, eliminată din nou de la Eastbourne. A ratat și a doua șansă

UPDATE. Monica Niculescu, 46 WTA, a fost eliminată din nou, în decurs de câteva zile, în cadrul turneului Premier de la Eastbourne. Românca intrase pe tabloul principal, direct în turul al doilea, din postura de lucky loser.

Niculescu a fost eliminată, în turul al doilea, de Coco Vandeweghe (SUA), 48 WTA, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-1, după aproape două ore de joc.

Niculescu a fost eliminată prima dată în calificările turneului, după care a beneficiat de retragerea nemțoaicei Angelique Kerber și a acces direct în turul al doilea, ca lucky loser.  

Citește și Simona Halep, cădere abruptă în clasamentul SI, înaintea Wimbledon. Americanii trag semnalul de ALARMĂ

—–

Monica Niculescu, locul 46 WTA, a înlocuit-o, în turul al doilea al turneului Premier de la Eastbourne, pe Angelique Kerber, cap de serie numărul 6, care s-a retras din cauza unui virus.

Niculescu va evolua în turul al doilea, din postura de lucky loser, după ce fusese învinsă în ultimul tur al calificărilor. Kerber, care a câştigat duminică turneul de la Birmingham, s-a retras de la Eastbourne din cauza unui virus, conform Mediafax.

Jucătoarea germană era cap de serie numărul 6 la Eastbourne şi fusese direct acceptată în turul doi al competiţiei, astfel că Niculescu va intra în concurs în această fază.

Citește și Exclusiv. La antrenamente cu Andreea Mitu, înaintea Wimbledon 2015. “Agresiv, tare și pe linie!”

Monica Niculescu o va întâlni în turul secund pe Coco Vandeweghe (SUA), locul 48 WTA. Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată, americanca impunându-se, cu scorul de 6-0, 6-3, în primul tur al turneului de la Stanford, din 2013.

Niculescu fusese învinsă în ultimul tur al calificărilor la Eastbourne, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-0, de Christina McHale (SUA).

Cele mai citite

Klaus Iohannis, primit la Casa Albă de Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit marţi, la Casa Albă, de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Şeful statului român efectuează o vizită de...

Rusia – Ucraina, ziua 783. NATO ar avea două scenarii în care să trimită trupe în Ucraina. De exemplu, dacă Rusia atacă și Republica...

Conducerea Alianței Atlantice ar lua în calcul două scenarii în care NATO ar trimite trupe în Ucraina, pentru a o susține în războiul contra...

Noi detalii în urma operației pe care a suferit-o Florin Piersic. “Stimulatoarele cardiace nu pot face așa ceva”

Florin Piersic (88 ani), unul dintre cei mai mari actori români, a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe, iar acum ies la iveală noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă