12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Simona Halep, pe covorul roșu la Wimbledon. Românca, asaltată de fani...

FOTO. Simona Halep, pe covorul roșu la Wimbledon. Românca, asaltată de fani și de presa internațională!

Simona Halep a fost luată cu asalt de fani și de jurnaliștii din întreaga lume prezenți la Wimbledon la ceremonia de deschidere a turneului. Românca a eclipsat mai multe jucătoare de top pe covorul roșu.

Simona Halep a fost în centrul atenției pe covorul roșu de la All England Lawn. În timp ce majoritatea jucătoarelor erau reținute pentru autografe doar câteva minute, românca a fost nevoită să stea peste 20 de minute pentru a-i mulțumi pe fanii prezenți care îi cereau autografe, poze.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus imagini cu Simona Halep de pe covorul roșu

De asemenea Halep a fost reținută de mai mulți jurnaliști, care i-au solicitat interviuri, asta deși de obicei Virginia Ruzici este omul care se ocupă de relația cu presa.

Vezi și GALERIE FOTO. Divele de la WIMBLEDON: Simona Halep, alături de rivalele din WTA

Singura jucătoare care a stârnit mai mult interesul publicului a fost liderul mondial Serena Williams, care va fi cap de serie numărul 1 la Wimbledon.

Simona Halep a participat la petrecerea jucătoarelor de la Wimbledon, eveniment care a avut loc vineri dimineața, înaintea tragerilor la sorți pentru tabloul principal. Românca își află vineri prima adversară din cadrul grand slam-ului.

Citește și Trageri la sorți Wimbledon: Simona Halep își află azi prima adversară. Cinci românce pe tabloul principal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă