17.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep a anunțat numele antrenorului care o va pregăti la turneele...

Simona Halep a anunțat numele antrenorului care o va pregăti la turneele din SUA

Simona Halep va colabora la turneele din SUA, de pe hard, cu antrenorul Răzvan Sabău, cel care o antrenează pe Patricia Maria Țig, ultima revelație a României în tenis.

Halep a început deja pregătirea cu Răzvan Sabău, iar tehnicianul o va însoți la turneele pe care românca le va disputa în SUA.

Citește și Simona Halep, calendar INFERNAL în SUA. Cum arată lupta pentru CLASAMENT în turneele WTA americane

„Răzvan Sabău, lucrez cu el, batem bine împreună şi sper să meargă bine relaţia. Mi-am păstrat jocul, aşa cum joc eu. Am încercat să îmbunătăţesc serviciul şi returul, mai multe chestii în joc. Să vedem la turnee dacă am făcut ceea ce trebuie”, a spus Simona Halep, conform digi24.ro.

Halep spune că în continuare nu este interesantă de clasament. „Nici nu ştiu câte puncte am, câte puncte sunt între noi. Pentru mine, clasamentul nu este foarte important. Îmi place să joc tenis şi vreau să joc cât de bine pot fiecare meci. Vom vedea şi clasamentul, pe parcurs.”

Românca putea pierde locul 3 în clasamentul mondial înainte de a începe să evolueze în SUA. Wozniacki o putea depăși dacă se impunea la Stanford, turneu desfășurat în această săptămână, însă daneza s-a oprit în turul secund.

Citește și Veste bună pentru Simona Halep. Ce se întâmplă în clasamentul WTA după Stanford

Simona Halep va participa la 4 turnee în SUA, ultimul dintre ele fiind US Open, turneu care ar putea fi decisiv pentru ierarhia de dinaintea Turneului Campioanelor, acolo unde doar primele 8 jucătoare ale lumii vor ajunge.

 

 

 

 

Cele mai citite

Detergenții naturali în comparație cu cei clasici, pot fi la fel de eficienți?

Este interesant de observat cum a crescut în ultimul timp interesul pentru produsele organice de...

Procurorii și polițiștii continuă operațiunea “Jupiter”. Peste 150 de percheziții într-o singură zi

Operațiunea "Jupiter", pe care procurorii și polițiștii o derulează în această perioadă pe întregul teritoriu al României, a inclus, doar în ziua de miercuri,...

Locuitorii unui cartier din sectorul 1, sinistrați, după căderea unui copac

Un copac a căzut pe drumul de acces către cartierul Greenfield din sectorul 1 al Capitalei, locuitorii fiind sinistrați. Arborele căzut a blocat complet drumul...
Ultima oră
Pe aceeași temă